Harper's Bazaar Srbija

Jimmy Choo u Londonu otvara modni univerzitet

Poznati dizajner cipela namerava da obuči nove modne talente.

Jimmy Choo je jedan od najpoznatijih i najtalentovanijih dizajnera cipela na svetu i upravo je najavio da će otvoriti sopstvenu modnu školu u Londonu. To će biti akademija koja će obučiti sledeće velike talente za rad u modnoj industriji.

JCA/London Fashion Academy otvara svoja vrata sledećeg septembra i biće najnovija modna škola u Velikoj Britaniji. Element koji će izdvojiti školu Jimmy Choo je taj što će dati posebnu osnovu za učenje različitih tehnika i preduzetništva. Drugim rečima, imaće za cilj da pomogne studentima da evoluiraju u dizajnu, ali i da poseduju sva poslovna znanja koja su im potrebna za stvaranje sopstvene modne kuće.

U saopštenju za štampu, Jimmy Choo je izjavio da se otvaranje Akademije planira godinama i da je veoma srećan što će u septembru 2021. otvoriti vrata studentima. Dodao je da je London globalno modno središte iz kojeg su započeli svoj put neki od najuspešnijih i najtalentovanijih dizajnera koji su promenili modni tok.

Glavni cilj JCA londonske modne akademije biće premošćavanje jaza između stvaranja i preduzetništva. Svaki novi stvaralac koji diplomira steći će najbolje moguće obrazovanje u obe discipline.

harpersbazaar.gr

Najnovije