Harper's Bazaar Srbija

Kako nositi crnu boju, a ne izgledati dosadno: pokazuje nam Angelina Jolie

Glumica je pokazala kako nositi crno od glave do pete – i ne izgledati dosadno.

Angelina Jolie poznata je ne samo po impresivnom glumačkom talentu, već i po opuštenom, ali modernom svakodnevnom izgledu. Svako izdanje poznate glumice može se koristiti kao vizuelno pomagalo ukoliko želite da izgledate ležerno i elegantno u isto vreme.

Dan za danom, Jolie bira basic odevne komade, koje kombinuje tako da uvek izgledaju neodoljivo. Nedavno nas je naučila još jednoj stilskoj lekciji – kako nositi crno od glave do pete, a ne izgledati dosadno. Za ovo, prema verziji glumice i ambasadora dobre volje UN, morate uzeti ovosezonske trendi „džokejske“ ravne čizme, uske pantalone, predimenzionirani cape(takođe, inače, veoma moderan komad ove zime) i, naravno, ikonični modni aksesoar – crnu Valentino torbu. Jolie je takođe odabrala još jedan must-have atribut u crnoj boji – zaštitnu masku za lice.

Moramo priznati da u ovom izdanju, ona izgleda svedeno, ali uglađeno i savršeno trendi, bez razbacivanja glasnim hit komadima sezone, ponudivši nam savršeni odnos stila i ležernosti, za svaki dan. Ugledajući se na Angie, menjamo visoke potpetice za udobne ravne čizme, a pripijene komade, za njihove ovesized konkurente.

Ukoliko želite da ponovite njen look, u galeriji otkrijte sve komade koji su vam za to potrebni.

Foto: Harpersbazaar.ru; promo

Najnovije