Harper's Bazaar Srbija

Ko će dobiti nasledstvo Karla Lagerfelda?

Karl Lagerfeld preminuo je u februaru 2019. godine, ali pitanje u vezi sa njegovom zaostavštinom još uvek nije rešeno. Volja dizajnera nikada nije objavljena, pa se može samo nagađati kome bi maestro mogao ostaviti bogatstvo.

Francuski list Le Parisien sastavio je listu potencijalnih naslednika kreativnog direktora modne kuće Chanel. Publikacija izveštava da su ljudi iz najbližeg Karlovog kruga veoma napeti. Bliski prijatelji dizajnera bili su podeljeni u dve grupe, od kojih se jedna ujedinila oko njegovog telohranitelja Sébastiena Jondeaua, a druga oko modela Baptiste Giabiconija.

Sébastien se u dobi od 15 godina upoznao s Karlom, a onda je dizajner pomogao mladiću da zarađuje nešto novca tokom letnjih odmora. Tada je Sébastien postao lični telohranitelj Lagerfelda, a nakon nekog vremena i njegov lični pomoćnik. Radio je sa Karlom do smrti.

Čudno je da couturierova voljena mačka nije navedena na spisku naslednika, ali tu je Françoise Caçote koja se sada brine za Choupette i zvanični je vlasnik Lagerfeldove mačke. Pored toga, kandidati za Karlovo bogatstvo su njegov kum, Hudson Kroenig sa ocem Bradom Kroenigom, model i prijatelj Jake Davis, i direktorka za komunikacije Karla Lagerfelda, Caroline Lebar.

foto:bazaar.ru

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel) onDec 10, 2019 at 12:29pm PS

T

Najnovije