Harper's Bazaar Srbija

Ko je na spisku gostiju za Met Galu 2024?

Iako zvanični spisak gostiju još nije objavljen, ovo su poznate ličnosti koje će verovatno krasiti čuvene stepenice Met muzeja ovog maja.

Sa dolaskom maja, svet mode, zabave i glamura usredsređen je na jedan od najprestižnijih događaja godine – Met Galu. I dok zvanični spisak gostiju još uvek nije objavljen, šuškanja i spekulacije o tome ko bi mogao da kroči čuvenim stepenicama Metropoliten muzeja su u punom zamahu.

Ovogodišnje izdanje Met Gale, planirano je za 6. maj, sa Zendayom, Jennifer Lopez, Bad Bunnyjem i Chrisom Hemsworthom u ulogama domaćina večeri. Hajlajt bala je tema koja diktira ton crvenog tepiha, a ovogodišnja “Bašta vremena” inspirisana je novom izložbom Metropoliten muzeja pod nazivom “Usnule lepotice: Oživljavanje mode”. Dok je umetnicima i dizajnerima ostavljeno slobodno da interpretiraju temu, očekuje se pregršt outfita sa cvetnim motivima i botaničkim inspiracijama.

Jedan od najvećih razloga za uzbuđenje je prisustvo Zendaye, koja ne samo da će se pojaviti na događaju, već će i biti jedna od domaćina ceremonije. Očekuje se da će na crvenom tepihu pratiti njen dugogodišnji partner Tom Holland, što će biti prava poslastica za obožavaoce.

Druga zvezda koja se očekuje je Taylor Swift, a s obzirom na njenu trenutnu popularnost, postavlja se pitanje da li će ovog puta doći sa svojim partnerom Travis Kelceom. Spekulacije o njihovom mogućem zajedničkom pojavljivanju na crvenom tepihu samo rastu.

Još jedan par koji bi mogao da ukrasi Met Galu je Hailey i Justin Bieber. Iako su stalno tema raznih glasina o razvodu, očekuje se da bi mogli zajedno da se pojave na ovogodišnjem događaju.

Osim dobro poznatih gostiju Rihanne, Duna Lipe i Bad Bunnyja, na crvenom tepihu očekuju se i trenutno najpopularnija imena šou-biznisa Sydney Sweeney, Margot Robbie i Lana del Rey, čiji dolazak će dodatno začiniti ovu već spektakularnu manifestaciju.

I dok se svet mode priprema za ovu glamuroznu noć, fanovi i mediji ostaju u iščekivanju konačnog spiska gostiju, koji će sigurno biti tema brojnih razgovora sve do same večeri Met Gale. Sve u svemu, Met Gala 2024 obećava da će biti fantastična i da će još jednom opravdati svoj status jednog od najvažnijih događaja u svetu mode i zabave.

Foto: Profimedia

Najnovije