Harper's Bazaar Srbija

Lily-Rose Depp kao oličenje slobodnog duha kolekcije Chanel Cruise 2021

Savršen izgled za odmor na moru – u kolekciji Chanel Cruise 2021.

Sa zatvorenim granicama, svima nedostaju putovanja. Štaviše, većina nas ove godine ostala je bez tradicionalnog odmora na obali mora. Znajući ovo, modna kuća Chanel je odlučila da nas bar na kratko odvede u atmosferu Francuske rivijere – i podelila je intervju sa muzom i glavnim likom reklamne kampanje za novu kolekciju Cruise, Lily-Rose Depp.

Glumica i model pozira fotografu Karimu Sadliu u odeći od tvida i kupaćim kostimima Chanel ispred bazena, a tokom pauza deli svoje utiske o kolekciji.

„Teško je reći koji odevni komadi mi se najviše sviđaju. Obožavam ovu kolekciju, želim da obučem sve! Štaviše, sve stvari idu dobro jedna s drugom. Zaista želim da ponesem ovu kolekciju sa sobom na Azurnu obalu. Svaki komad iz kolekcije čini da želite da upijete obalu mora, da se sunčate”, rekla je Lily.

Kreativna direktorka modne kuće Virginie Viard je takođe podelila svoje utiske: „Znamo se od kada sam počela da radim za modnu kuču Chanel. Lily poseduje eleganciju i posebnu gracioznost koja je svojstvena ženi Chanel“.

Nova kolekcija „Balade en Méditerranée“ (Šetnja Mediteranom) biće u prodaji od 17. novembra, a sadrži komade koji su savršeni i za dane odomora i za svaki dan: odela od tvida, kupaće kostime, topove i pantalone koji se ne samo međusobno dobro slažu, već se lako uklapaju u postojeću garderobu. A šarmantne pletene torbe stvoriće lagano raspoloženje čak i ako morate ponovo da provedete odmor u gradu.

Najnovije