Harper's Bazaar Srbija

Alessandara Ambrosio elegancijom nadigrala seksi stajling Heidi Klum

Dressed to impress: oba modela donela su poseban izgled večeri.

Heidi Klum i Alessandra Ambrosio prisustvovale su prazničnoj zabavi za poznate, obe donoseći senzualne stajlinge, prikazane u dobrom i lošem maniru.

40-godišnji brazilski supermodel odlučila se za proverenu crno-belu kombinaciju. Svilenu snežno-belu haljinu koja je sezala do poda, krasio je veliki karner na suknji, čiji je prorez diskretno isticao vitke noge manekenke, dok je gornji deo činio duboki izrez. Preko ramena prebacila je kratku crnu bundu, a u rukama je nosila mini clutch crnu torbu. Srebrnim sandalama i nakitom zaokružila je ovaj elegantan stajling.

Odabirom pravog modela, boje i siluete, Alessandra je pokazala latentan način za isticanje seksipila. S druge strane, njena koleginica Heidi demonstrirala je sve pogrešno u jednom seksi stajlingu.

48-godišnji supermodel, izgleda je želela da impresionira svojom laskavom figurom u mini koralnoj Dundas haljini, koju je uparila sa crnim čizmama iznad kolena i avijatičarskom jaknom od crne kože. No, prenaglašenim outfitom, spajanjem jakih boja i dužina koje su jedno veliko ne u modnom svetu, Klum je ovog puta dobila jedan ogroman stilski minus.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije