Harper's Bazaar Srbija

Ništa joj ne mogu ni Julia, ni Kim: Zoe Kravitz ponela ubedljivo najlepšu haljinu nedelje!

U nedelji za nama bilo je nekoliko stajlinga o kojima se naširoko pisalo, ali ni jedan nije nadmašio odevnu kombinaciju lepe glumice.

04.marta očekujemo dugo najavljivanu svetsku premijeru jednog od omiljenih strip junaka – Batmana.

Pretpremijerna prikazivanja na kojima se kao protagonisti filma pojavljuju ruku pod ruku, gorući filmski par: Zoe Kravitz i Robert Pattinson uveliko su u toku sa one strane okeana.

O hemiji koja se događa između seksepilne Catwoman i neustrašivog heroja Gothama, uvek se govorilo. Koji god glumački par da je tumačio ovaj popularni dvojac.

Međutim, kada u igri imate jednu od najlepših žena sveta onda su očekivanja ipak veća, a lepa Zoe zaista uspeva da ispuni ova očekivanja.

U tome joj svakako pomaže to što je ovoga puta na sebi imala custom haljinu koju je sa Saint Laurent potpisom za nju i ovu posebnu priliku dizajnirao Anthony Vaccarello lično.

Pripijena crna koktel haljina, maksi dužine i poluotvorenih leđa isticala se jednim vrlo upečatljivim i svakako efektnim detaljem – srcolikim izrezom na grudima, kroj koji je u prvi plan stavljao dekolte na malo drugačiji način – bio je istaknut donji deo grudi.

Kosa besprekorno stilizovana u mini punđu i šiške u stilu Audrey Hepburn, te dijamantske minđuše na ušima i elegantne mules sandale na nogama – tako malo, a tako mnogo.

Ovaj izgled 33-godišnje glumice, nisu uspele da zasene čak ni red carpet dive, koje su prošetale u besprekornim stajlanzima na prvom u nizu filmskih festival koji nas očekuje ove godine, dodeli SAG nagarada o čemu više možete pročitati OVDE.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije