Harper's Bazaar Srbija

Nova P…. S…. kolekcija, simbol neodoljive ženstvenosti!

Kolekcija nudi po nešto za svačiji ukus i svaku priliku

Inspirisan vodećim trendovima i snagom ženskog duha, brend P…. S…. je lansirao proleće/leto kolekciju koja zrači izuzetnom odvažnošću i samopouzdanjem.

Novi modeli predstavljaju izraz slobode, stila i neograničenih mogućnosti, savršeno prilagođenih ženama mladalačkog duha. Sa širokom paletom boja, vrhunskom estetikom i kvalitetnim materijalima, ovi komadi postaju neizostavan deo svakodnevnog stilskog izraza.

Statement komadi iz kolekcije u kolekciju suvereno vladaju modnom scenom. Naravno, uvek je poželjno napraviti mali zaokret i klasične forme oživeti dezenima i inovativnim detaljima. Posebna pažnja posvećena je ženama koje suvereno vladaju i poslovnom i modnom scenom. Fokus je na besprekornom kroju koji treba da isprati njihov ubrzani ritam, ali i na  vanvremenskim dezenima pogodnim za sve prilike.

Bez obzira na to da li tražite nešto klasično sa modernim twistom ili pak odvažan statement komad, ova kolekcija nudi po nešto za svačiji ukus i svaku priliku. Istražite novu, proleće/leto kolekciju u P…. S…. prodajnim objektima ili na online shopu i otkrijte svoju autentičnost.

Promo

Najnovije