Oscar 2024: Najbolji outfiti sa crvenog tepiha

Sinoćna dodela Oskara nije samo bila noć slavlja filmske umetnosti, već i istinsko modno čudo! Crveni tepih je bio epicentar sjaja i stila, privlačeći pažnju širom sveta

Sezona crvenih tepiha dostigla je vrhunac na sinoćnoj dodeli Oskara! Svake godine, ovo prestižni događaj privlači pažnju ljubitelja filma širom sveta, ali i strastvenih poklonika mode. Ovogodišnja ceremonija nije izuzetak – crveni tepih je bio prepun glamura, spektakularnih modnih momenata i nezaboravnih trenutaka.

Jedan od najiščekivanijih delova večeri bio je dolazak poznatih ličnosti na crveni tepih. Emma Stone je zablistala u Louis Vuittonu. Giorgio Armani, Schiaparelli i Gucci takođe su ostavili svoj pečat na crvenom tepihu oblačeći neke od najvećih zvezda u industriji.

Međutim, iznenađenje večeri je došlo od malog italijanskog brenda Del Core koji je postigao pravi trijumf oblačeći Florence Pugh. Njihov modni izbor nije prošao neprimećeno, dodajući dašak svežine i originalnosti večeri.

Pored nagrada i filmskih dostignuća, crveni tepih Oskara je takođe pružio priliku za izražavanje ličnog stila i mode. Zvezde su se pojavile u raznovrsnim kreacijama – od klasičnih i elegantnih do hrabrih i avanturističkih.

Za sve ljubitelje mode i holivudskih trendova, ovo je bio pravi praznik očiju. Svaki detalj, svaki modni izbor, pa čak i svaki osmeh, bio je pažljivo beležen i nagrađivan.

Carey Mulligan u Balenciaga Couture haljini
Pictured: Carey Mulligan,Image: 855749149, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Carey Mulligan, Credit line: Lumeimages / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok se svet oporavlja od uzbuđenja koje su doneli Oskari za 2024. godinu, ostaju nam nezaboravni trenuci sa crvenog tepiha.

Kirsten Dunst u Gucci haljini

Pre nego što su nagrade uručene na sceni, zvezde su zablistale na crvenom tepihu Oskara u svojim najlepšim večernjim haljinama. Crveni tepih Oskara je jedan od najgledanijih događaja na svetskoj sceni, a gosti su ovog puta izneli spektakularne i glamurozne ansamble.

Eva Longoria u Tamara Ralph haljini
Emma Stone u Louis Vuitton haljini

Očigledno je da će izbor garderobe zvezda na Oskarima 2024. biti podjednako tema razgovora kao i lista dobitnika. Pogledajte naše favorite u nastavku teksta.

Najnovije