Harper's Bazaar Srbija

Paris Fashion Week otkriva svoj program

Još uvek nije poznato koliko će se revija održati u fizičkom formatu.

Federation de la Haute Couture et de la Mode objavila je program Paris Fashion Weeka, a značajne modne kuće nedostaju na ovom spisku. Prema programu pariske Nedelje mode, koja će se održati od 28. septembra do 6. oktobra, na njoj će učestvovati 88 brendova, iako ostaje nejasno koliko će njih održati modne revije sa fizičkim prisustvom, a koliko će imati digitalne prezentacije.

Među brendovima koji neće prisustvovati pariskoj Nedelje mode su Celine, Alexander McQueen, Comme des Garçons i Off-White. Takođe je postalo poznato da Saint Laurent i Valentino neće predstavljati kolekcije, jer je italijanska kuća izabrala milansku Nedelju mode da predstavi svoju kolekciju SS21.

Lista izostanaka, međutim, ovde se ne završava. Programu će nedostajati – bar ove sezone – modne kuće: Sacai, Lacoste, Lemaire, Junya Watanabe, Noir Kei Ninomiya, Rochas, Atlein, Guy Laroche i Kwaidan Editions.

Međutim, osim važnih izostanaka i pre nego što je pariska Nedelja mode objavila svoj kalendar, najavljeno je i 10 novih prijava: Ami, Cecilie Bahnsen, Enfants Riches Deprimés, Ester Manas, Gabriela Hearst, Mossi, Situationist, S.R Studio LA.CA, Vejas i Wales Bonner. Takođe se u program vraćaju i brendovi koji su izostali prošle sezone, kao što su Acne Studios, Maison Mai, Calvin Luo, Mashama, Agnès B, Shiatzy Chen i Jarel Zhang.  

Ceo program možete pogledati ovde.

 harpersbazaar.gr

Najnovije