Harper's Bazaar Srbija

Ponovo na sceni: papuče sa lancima

Slavne ličnosti ih jednostavno obožavaju!

Ako ove godine govorimo o dinamičnom prisustvu lanaca u svet mode, onda moramo reći da je JW Anderson u velikoj meri odgovoran za ovaj povratak.

Irski dizajner je u svoju kolekciju jesen/zima 2020/21 uključio cipele i torbe ukrašene ogromnim karikama. Iz kolekcije su se, u stvari, izdvojile i postale apsolutni „must have“ papuče sa debelim lancem. Ove papuče u verziji od crne kože, nosile su poznate ličnosti poput Dua Lipe i Emme Corrin, mlade protagonistkinje The Crown 4, ali i dizajneri poput Marca Jacobsa.

JW Anderson AW20-21

JW Anderson AW20-21

Papuče sa lancima su tokom pandemije rasprodate, a sada je JW Anderson najavio ponovno lasniranje, naravno u crnoj boji, ali i u raznim drugim neverovatnim verzijama poput ružičastog antilopa i bež pliša koji savršeno odgovaraju bojama sezone. Takođe, pored klasičnog crnog para, tu je i tamnobraon verzija, koja zadovoljava vaše potrebe za stilom i udobnošću.

Jonathan Anderson je, zapravo, otkrio svoju nameru da zadrži dizajn u kolekciji za proleće/leto 2021. i na Instagramu je dao pregled boja koje je odabrao za svoje omiljene papuče.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JW ANDERSON (@jw_anderson) onOct 5, 2020 at 10:06am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jonathan Anderson (@jonathan.anderson) onSep 14, 2020 at 7:52am PDT

Najnovije