Harper's Bazaar Srbija

Povratak na royal dužnosti u velikom stilu: Kate Middleton u perfektnom poslovnom outfitu koji kopiramo ove jeseni

Nakon dvomesečne pauze, vojvotkinja od Kembridža vratila se na poslovne dužnosti i priznajemo, njeni stajlinzi su nam nedostajali ovog leta - što je odlučila da nadoknadi sjajnim jesenjim look-om.

Nakon potpune tišine, koja je trajala dva meseca, bez pojavljivanja u javnosti, kao ni na internetu, Kate je viđena, pre par dana, u vojnoj bazi RAF Brize Notron u Oxfordshiru, gde je posetila vojnike koji su radili na misiji evakuacije civila iz Avganistana. Tim povodom obišla je i pregledala avione vazdušnih snaga, te razgovarala sa vojnim osobljem.

Za ovu priliku 39-godišnja vojvotkinja je odabrala sofisticiran outfit poslovne žene: drap blejzer brenda Reiss, ispod kog je nosila neutralnu Jane Atelier bluzu, uklopljenu sa mornarsko-plavim pantalonama ravnog kroja. Od modnih detalja ponela je neodoljivu tote torbicu koju potpisuje Tusting.

Kada je beauty look u pitanju, pustila je svoju dugu kosu boje meda da leprša na vetru dok su joj prepoznatljivi uvojci padali niz ramena. Minimalan make up upotpunio je ovaj prirodan izgled.

Ovim jesenjim stajlingom nakon duže pauze potpuno nas osvojila i postavila apsolutni #fashion goals!

Pri ovoj poseti vojnoj bazi, Kate je pored vojnika, upoznala i ostalo osoblje, poput pilota, lekara i medicinskih tehničara, kao i volontera, koji su pomagali pri evakuaciji civila na aerodromu u Kabulu i pri njihovom sletanju u UK. Oni su joj preneli svoja iskustva čitavog doživljaja o toj misiji.

Foto: Profimedia

Tekst: T. Mišović

Najnovije