Ova haljina koju je nosila Kate Middleton toliko je popularna da je dobila ime po njoj

Famozna haljina sa posebnim značenjem.

Svojim izborom odevnih kombinacija, vojvotkinja od Kembridža proslavila je mnoge modne dizajnere, čije kreacije su rasprodavane neverovatnom brzinom, nakon što ih je ona ponela. Stoga ni ne čudi da su neki brendovi određene dizajne nazvali po njoj.

Septembra 2019. godine, supruga princa Williama uslikana je prvog školskog dana, kako odvodi princezu Charlotte na početak nastave. Za ovu priliku odabrala je crveno-belu košulja-haljinu cvetnog printa, sa potpisom Michael Kors, poznatiju kao “Carnation dress”, koju je već ranije ponela 2018. godine.

Ovaj stilski komad dolazi u paru sa crnim kaišem oko struka, koji je lepa brineta uparila sa visokim potpeticama iste boje.

Klasičan a opet dovoljno odvažan, ovaj stajling nas osvaja već duže vreme + jednostavan je za brzo spremanje. Savršen za mame poput Kate! Kaišem istaknut struk, odlično oblikuje svaku figuru.

Naše malo modno istraživanje dovelo nas je do nove linije Michael Kors haljina, koje su veoma slične košulja-haljini koju je Kate nosila tada, sa upečatljivim kaišem oko pojasa - i sve nose naziv “Kate”.

Ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali ne možemo ni prepisati potpunoj slučajnosti. Da li je haljina dobila naziv u čast vojvotkinje? Zašto da ne? Ovo je jedan od najprodavanijih modela haljina brenda i sigurni smo da sve zasluge pripadaju upravo Kate.

Foto: Profimedia, Net-a-porter

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Pročitaj još