Harper's Bazaar Srbija

Ralph Lauren predstavio prolećnu kolekciju inspirisanu starim Holivudom

Dizajner je svoju prolećnu kolekciju predstavio „starim holivudskim“ filmom.

Ralph Lauren je želeo da oda počast Starom Holivudu sa svojom RTW kolekcijom za proleće 2021. godine i pobrinuo se da celu atmosferu prenese crno-belim filmom.

“Moji planovi su uvek bili da stvorim svet koji prevazilazi modu, svet koji karakterišu romantika i vanvremenska elegancija. Ove sezone moja kolekcija za žene i muškarce kombinuje ova osećanja i izražava lični stil koji je moderan i vanvremenski”, rekao je dizajner o svojoj novoj kolekciji.

Romantična sofisticirana elegancija, besprekorno krojenje i luksuzna udobnost reči su koje tačno opisuju stil kolekcije Ralph Lauren za proleće 2021. Kuća kolekciju naziva „stara holivudska oda“ i dizajner otkriva da je inspiraciju pronašao iz stila i romansa njegovih omiljenih filmova tog doba.

U kolekciji pronalazimo klasične sakoe sa unakrsnim kopčanjem, smokinge, Art Deco motive i zemljane nijanse na klasičnim siluetama, poput polo majica, haljina, džempera sa V-izrezom i odela sa suknjama. Tu su i elegantne bele svilene košulje, pantalone inspirisane muškom odećom, plisirane suknje, bezvremenska šik mornarsko-bela kombinacija, ali i predivne jednostavne haljine. Svi delovi kolekcije odišu klasičnom elegancijom, dinamikom, samopouzdanjem i opuštenim luksuzom.

Otkrivanje kolekcije izvedeno je atmosferskim performansom Janelle Monae pod nazivom „All or Nothing at All“, koji je emitovan uživo iz vodeće prodavnice kuće na Beverli Hilsu.

Umetnica je otpevala istoimenu pesmu Franka Sinatre, “All or Nothing at All”, sopstvene pesme “Peachtree Blues” “Dorothy Dandridge Eyes,” i “Tightrope” dok su manekenke kao gosti starog noćnog kluba nosile odeću iz najnovije kolekcije.

  

Najnovije