Harper's Bazaar Srbija

Samo Sarah Jessica Parker ume da iznese puder plavu na ovom nivou!

Tri stila prefinjenih haljina u fantastičnoj izvedbi legendarne Sare Jessice Parker.

Od legendarne tutu suknje i njenih Manolo Blahnik potpetica sa uvodne špice, do blistave ljubičaste Fendi torbe, nema sumnje da je Sara Jessica Parker prilično doprinela izvedbi čuvenih outfita iz serije „Seks i grad“.

Sada kada je oživljavanje serijala pod nazivom „And Just Like That“ uveliko u toku, postaje jasno da 56-godišnja glumica stvara još jednu veličanstvenu stilsku priču. Čini se da je nova omiljena nijansa Carrie Bradshaw za wow efekat u odevanju – puder plava. (O prvom stajlingu sa seta u haljini iste nijanse pročitajte više OVDE)

Primećena je u ponedeljak na setu u prelepoj plavoj blejzer-haljini koja je bila sofisticirana, šik i vanvremenska u isto vreme. Elegantnu haljinu stilizovala je torbom sa printom krokodilske kože u istoj nijansi, dok je ovaj look upotpunila crnim potpeticama – njenim zaštitnim znakom.

U još jednoj dnevnoj šetnji, Carrie je viđena u cvetnoj top haljini, širokih volana u suknji. Ni ovaj outfit nije prošao bez visoke štikle, ovog puta u srebrnoj nijansi. Za večernji izlazak, pak, odabrala je belu usku haljinu do kolena, kanališući Audreuy Hepburn u sebi. Ipak modnim dodatkom – pink salonkama koje su krasili detalji u vidu velikih crnih mašni, dala je lični pečat outfitu.

Inspirišite se ovim statement izvedbama Carrie Bradshaw različitih stilova haljina u našoj galeriji.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije