Harper's Bazaar Srbija

Sienna Miller i njena ćerka Marlowe bile su zvezde prvog reda na Nedelji mode u Njujorku

Nesumnjivo, devojčica je nasledila majčin šik osećaj za modu.

Mesec mode započet je sa Nedeljom mode u Njujorku prošle nedelje. Njujorčani imaju svoj pristup street style-u, negde između edgy Londona i uglađenog Pariza, dok su piste ispunjene dizajnerskim vizijama jeseni/zime za 2023. A u prvom redu? Čitava gomila poznatih ličnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @youngenough

Sienna Miller – redovno lice na Nedeljama mode – ove godine pojavila se na događaju u društvu svoje desetogodišnje ćerke Marlowe Sturridge. Mama-ćerka duo, viđene su u prvom redu Proenza Schouler revije za jesen/zimu 2023. u – potpuno očekivanim – šik stajlinzima.

Sienna je dodala edgy momenat svom ležernom outfitu chunky Mary Janes sandalama i statement naočarima za sunce, dok je njena ćerka obukla sivo odelo stilizujući ga Dior saddle torbom i Nike patikama. Marlowe je, takođe, svoj izgled zaokružila naočarima za sunce zatamnjenih stakala i debelog okvira – po uzoru na mamu.

Glumica nam je dala mali intro za nošenje mini suknji ovog proleća, pokazujući nam da je dodavanje biciklistički ispod, pametan način da sprečite osećaj previše izloženosti pri nošenju kraćih dužina. Kombinovanje suknje sa cipelama na platformu učinilo je da njene noge izgledaju beskrajno dugačke, dok je njena električno plava torbica dala injekciju boje.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije