Harper's Bazaar Srbija

Šta tražiti od Deda Mraza: cipele iz saradnje A$AP Rocky x Amina Muaddi

Veoma vruć lookbook sa Tinom Kunakey!

Za skoro sve odlazeća godina bila je izuzetno teška, ali za Aminu Muaddi – vrlo uspešna. Dizajnerka je nastavila da razvija svoj brend obuće (cipele Amina Muaddi sa ikoničnim štiklama u obliku piramide i dalje nestaju sa polica za nekoliko dana) i osmislila je dizajn cipela za Rihannin brend Fenty.

Sada na ovaj spisak možemo dodati prvu saradnju u istoriji Amine Muaddi – i to ne sa bilo kim, već sa reperom A$AP Rockyjem. Dizajnerka se udružila sa kreativnom agencijom repera AWGE kako bi kreirala verovatno najbolje cipele za predstojeće novogodišnje zabave.

Capsule kolekcija uključuje 5 modela – crne i prozirne cipele sa brošem leptira, gladijator sandale sa štiklama ukrašene kristalima u dve boje i bele sandale sa ultramodernim velikim lancem. Naravno, sve ih dopunjuje ikonična peta u obliku piramide.

Supruga Vincenta Cassela, Tina Kunakey glumila je u lookbook-u. Kolekcija je već dostupna za naručivanje kod ključnih online prodavaca: Net-a-Porter, Browns, Just One Eye i On Pedder.

„Bilo mi je važno da je moja prva saradnja bila posebna i prirasla mi za srce. Želela sam da to uradim sa nekim ko deli moje vrednosti i moje poglede na kreativnost i dizajn. Rocky ne pravi kompromise u onome što radi – podjednako je perfekcionista kao i ja“, prokomentarisala je Amina Muaddi lansiranje kolekcije.

 

Najnovije