Harper's Bazaar Srbija

Strip Down: Kendall Jenner, Aaron Taylor-Johnson i Michael B. Jordan u provokativnoj kampanji za donji veš

Najnovija Calvin Klein kampanja za prolećnu kolekciju okupila je celebrity crème de la crème ekipu.

Kad se spoje globalno priznate zvezde – manekenka Kendall Jenner, pevačica i plesačica FKA Twigs, glumci Aaron Taylor-Johnson i Michael B. Jordan, kao i članica Blackpink sastava – Jennie, ultrapoznati brend Calvin Klein i renomirani fotografski duo, Mert Alas & Marcus Piggott,  nastane najseksi kampanja donjeg veša ikada viđena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Zasnovana na “istinskom samppouzdanju” kampanja ima za cil da kanališe pravi karakter svakog talenta. Jennie, koja prihvata minimalizam, prikazuje svoje najglošavije izdanje do sada, supermodel Kendall Jenner je senzualna i otkriva svoju intimniju stranu, dok FKA Twigs na slikama predstavlja samo oličenje umetnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Michael B. Jordan, koji kao i Aaron Taylor – Johnson debituje kao ambasador Calvina Kleina, na slikama ističe svoje samopouzdanje i energiju na kojima se zasniva strast koju oseća prema glumi, a koja ga, kako je otkrio, tera da bude najbolji u svom poslu. Aaron demonstrira ‘magnetno prisustvo’, na pojedinim fotografijama odeven u donji veš i teksas kolekciju brenda, a svi oni zajedno zapravo reklamiraju prolećnu kolekciju brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

U novoj kolekciji brend Calvin Klein stavlja fokus na sportske komade koji uključuju nove atčletske i moderne pamučne grudnjake, a tu sui  senzualnije opcije od čipke. Teksas je osvežen krojevima koji su bili popularni devedesetih godina, a tu sui  poptuno novi teksas grudnjak i farmerke sa uzltra visokim strukom i kratkim nogavicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Kampanja je puštena juče, a možete je videti na sajtu brenda (tu možete i šopingovati nove komade), kao i na njihovoj Instagram stranici gde vas očekuju i videi sa ambasadorima brenda – tokom cele nedelje.

U nastavku, u galeriji pogledajte neke od najboljih fotografija sa snimanja. 

 

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

Najnovije