Harper's Bazaar Srbija

Sve što treba da znate o Jimmy Choo i Mugler poslednjoj kolaboraciji i capsule kolekciji cipela

Sinergija zasnovana na vizijama moćne i glamurozne ženstvenosti, otkriva samopouzdanje i senzualnost kroz miks jarkih boja, savremenih silueta i smelih detalja.

Poslednja vest koja je odjeknula modnim nebom je saradnja dva čuvena brenda Jimmy Choo i Mugler, koja su udružila svoje kreativne snage predstavljajući nam ekskluzivnu capsule kolekciju cipela. Kolaboracija je rezultat zajedničkog dizajna kreativnih direktora Sandra-e Choi i Casey-a Cadwallader koji su uspešno spojili dve naizgled potpuno različite estetike u jednu celinu.

Kolekcija koja je istovremeno ženstvena i oštra, ostaće prepoznatljiva i po paleti boja u kojoj obiluje crna, nude, neon žuta, srebrna i zlatna sa upečatljivim detaljima koji uključuju mrežicu, lančiće, kaiševe od fine kože i PVC-a. Jasna poruka koju dva brenda žele da komuniciraju glasi “naše žene su jake, glamurozne i u balansu”.

Poruci koju kolekcija nosi ,a to je želja za osnaživanjem ženske snage, ide u prilog i činjenica da je kampanju fotografisala žena fotofgraf slaveći ženstvenost i žensku solidarnost. Jasna sinergija dve kreativne kuće rezultirala je kako savršenim siluetama tako i balansom oštrine i obline.

Piše: M.Kitić

Photo: Instagram

Najnovije