Tokijski dizajner Tomo Koizumi lansira kolekciju za Emilio Pucci

Proslavio se haljinama od organze.

Tokijski dizajner Tomo Koizumi objaviće kolekciju odeće za Emilio Pucci. Capsule kolekcija će biti prikazana u vidu kratkog filma, 26. septembra u okviru milanske Nedelje mode.

Koizumi se proslavio višeslojnim haljinama od organze u jarkim bojama, pa izgleda da ih treba očekivati u novoj saradnji. Ranije ove godine, Pucci je prešao na novu strategiju razvoja, te svake sezone poziva razne dizajnere i umetnike da kreiraju zajedničku kolekciju. Prethodno je brend već napravio zajedničku kolekciju sa Francuskinjom Christelle Kocher – ali, za razliku od nje, Tomo Koizumi će kreirati samo capsule kolekciju, a brend će glavnu kolekciju predstaviti sam.

“Tomo je svojevrsni čarobnjak, kombinujući svoju prelepu tehniku sa hirovitom i snenom vizijom ženstvenosti”, rekao je Pucci u izjavi.

„Uvereni smo da će Pucciju doneti njegov privlačan i zabavan izgled.“ Capsule kolekcija će biti predstavljena 26. septembra tokom Nedelje mode u Milanu kao kratki film koji će takođe prikazati kolekciju Pucci Spring 2021.

Tomo Koizumi je postao poznat široj javnosti kada je prošle godine održao reviju u butiku Marc Jacobs u Njujorku.    

 
 
View this post on Instagram

A post shared by TOMO KOIZUMI (@tomokoizumi) onOct 16, 2019 at 4:36pm PDT

Najnovije