Harper's Bazaar Srbija

MONT perjane jakne su apsolutni must have sezone pred nama

Tregeri + vrećice za poneti: Novi MONT detalji kojima smo opsednuti!

U modnom svetu, sve dolazi i odlazi, ali neki brendovi ostave neizbrisiv trag i ostanu urezani u kolektivnom sećanju. Takav je slučaj sa brendom MONT, čije je ime krajem prošlog veka bilo sinonim za kvalitet i stil.

MONT perjane jakne bile su apsolutni hit, noseći sa sobom notu autentičnosti i sofisticiranosti. Kvalitet materijala i izrada bili su bez premca, što je brendu donelo lojalne obožavaoce širom stare Jugoslavije. Iako ovaj brend nije bio prisutan u našim životima više od dve decenije, legenda se vratila pre dve godine pod sloganom RE:BORN, u potpuno novom modernom izrazu sa jasnom misijom da nastavi da diktira trendove. RE:BORN komade kolekcije su ponosno nosili kako ljubitelji jedinstvenog stila, tako slavne ličnosti i modni influenseri.

Sada sa ponosom SPORT VISION predstavlja novu MONT FALL / WINTER 23 RE:DEFINE kolekciju, koja će vas osvojiti na prvi pogled. Svaki model – iako jedistven, potpuni izraz doživljava autentičnošću pojedinca koji ga nosi.

Kolekcija se sastoji od elegantno-sportskih prsluka i jakni za svaku priliku inovativnog kroja, izrađenih od najkvalitetnijih materijala, punjenih 90% guščjim perjem i 10% paperjem. MONT brend nikada ne pravi kompromis kada je kvalitet u pitanju.

Kod nove kolekcije posebno su nas oduševile lightweight jakne koje su apsolutni must have ove sezone. Osim što vas štite od hladnoće, ove jakne su i izuzetno praktične. Njihova tajna? Mogu se jednostavno spakovati u svoju vrećicu. To znači da ćete sada uvek moći da ponesete vašu omiljenu jaknu sa sobom, bez obzira na to gde se nalazite.

No, nisu lightweight jakne jedini biser ove kolekcije. Upoznajte warmth-enhanced jakne, koje su savršen spoj stila i udobnosti za hladne dane. Svaki detalj pažljivo je osmišljen uz beskompromisnu funkcionalnost – dizajnirane su uzimajući u obzir naše potrebe. Neki od modela dolaze s tregericama koje vam omogućavaju da ih jednostavno skinete kad postane previše toplo, čineći ih savršenim za sve sezonske promene. A tu su i brojni džepovi tako da nikada više nećete brinuti gde da smestite svoje dragocenosti.

Ne samo da je RE:DEFINE kolekcija vrhunskog kvaliteta, već je odličan izbor za svaku priliku – bilo da se spremate za opušteni vikend izlet ili najluđe veče u gradu. Sa ovim jaknama svaki trenutak postaje prilika koju ne treba propustiti.  Dodajte svoj omiljeni šal, modni ili sportski detalj i ove jakne će vam omogućiti da budete svoji i diktirate trend. Sa RE:DEFINE kolekcijom, vi ste kreator vlastite priče.

U Sport Vision maloprodajnim objektima i online potražite novu MONT RE:DEFINE kolekciju.

Promo

Najnovije