Trudnički stil Hailey Bieber je predvidljivo anti-maternity

Moms just wanna have fun

Nedelju dana nakon što je objavila svoju trudnoću u custom Saint Laurent haljini, Hailey Bieber nam je pružila prvi pogled na svoj jedinstveni stil trudničke mode.

Početkom nedelje osnivačica viralnog beauty brenda Rhode je izišla sa suprugom Justinom u Los Anđelesu, izgledajući prilično stylish u nekim od najtrendi komada sezone. Njen outfit uključivao je crni blejzer sa masivnim naramenicama, uparen sa crnim pantalonama širokih nogavica iz njene saradnje sa Wardrobe.NYC. Razbila je monohromatsku paletu belim crop topom, čiji je rub zgužvala da otkrije delić svog trudničkog stomaka. Da upotpuni izgled, Hailey je dodala chunky kožne mokasinke brenda Proenza Schouler, zlatne rebraste minđuše brenda Heaven Mayhem i uske crne naočare za sunce.

Dva dana kasnije, beauty mogul počastila nas je serijom fotografija na svom Instagramu, uveravajući nas da će njeni trudnički outfiti ostati suprostavljeni očekivanjima udobne maternity odeće, u crop topovima i pantalonama niskog struka.

“Izvor blizak” budućim roditeljima potvrdio je da je Hailey trudna nešto više od šest meseci – sugerišući da smo već već videli elemente garderobe It trudnice: Balenciaga balon-jaknu, dugački kaputa Christopher Esber, oversized Saint Laurent jaknu i jastučasti Meryll Rogge bomber koji su pomogli da se trbuščić sakrije pre nego što je zakazana obavezna crno-bela foto sesija.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije