Harper's Bazaar Srbija

U izvođenju kraljice Španije: Najelegantnija lanena haljina koju smo videli ovog leta

Prva pomisao na lan svakako nije elegancija.

Tokom njenih kraljevskih dužnosti koje je pre par dana obavljala sa porodicom, obilazeći Interpretacijski centar Sierra De Tramuntana u španskoj regiji Eskorka na balerskim ostrvima, Letizia od Španije plenila je izgledom.

Kako zahvaljujući svom uvek besprekornom stajlingu, tako i savršenoj kombinaciji svetlo plave boje njene letnje haljine, koja je još više naglašavala sveže preplanuo ten.

Na prvi pogled klasična letnja haljina isticala se prvenstveno već pomenutom bojom, koja je tu upravo da bi naglasila bronzanu put. Potom, krojem na preklop i asimetričnom suknjom.

Zaista jednostavno na prvi pogled, ali ukoliko obratite pažnju na neke od navedenih detalja, uvidećete zbog čega ovaj letnji komad izgleda tako besprekorno. Pritom, potpisuje ga jedan od kraljičinih najdražih dizjanera Adolfo Domínguez.

Celokupan stajling zaokružen je omiljenom letnjom obućom: espadrilama i ceger-tašnom načinjenom takođe od prirodnih mterjala, te u morskim tonovima bele i plave.

Zanimljivo je i da su se ćerke kraljice Leticije i kralja Filipea – princeze Leonor i Sofia, opredelile za stajlinge koji su nalik onome koje je odabrala njihova majka, te skupa činile pravi modni trio.
 

Najnovije