Harper's Bazaar Srbija

Upoznajte novu Dior Bobby torbu

Nazvana je po ljubimcu Christiana Diora!

Dior predstavlja kolekciju Fall 2020, koju je dizajnirala Maria Grazia Chiuri, sa torbom Dior Bobby, simbolom bezvremenske modernosti, nazvanom po psu Christiana Diora. Torba Bobby je suptilna počast ljubimcu Christiana Diora, onom koji je inspirisao dragocene dizajne u rasponu od haute couture kreacija do limitiranih bočica parfema.

“Ako se u svakoj kolekciji nalazi komad za koji se očekivalo da će postati hit, nazvan je Bobby”, kaže francuski dizajner u svojim memoarima, naglašavajući važnost ovog imena za modnu kuću.

Torba elegantnog dizajna sa kopčom koja se sastoji od CD monograma, dostupna je u tri različite veličine i četiri različite boje. Dior Oblique uzorak u tamnoplavoj boji dodat je crnoj, krem i žutoj kožnoj verziji. Izazivajući slobodu i samopouzdanje, ova torba nesumnjivo stvara Couture efekat svojim nežnim linijama i odgovarajućim kaiševima.

Izražavajući Diorovu savremenu dušu, Dior Bobby je novi predmet želje. Torba se isporučuje sa uklonjivim kaišem i može se nositi na ramenu ili u ruci.

curatedition.com/

Najnovije