Harper's Bazaar Srbija

Zasenila majku: Reviju Richarda Quinna na London Fashion Weeku otvorila ćerka Kate Moss

Lila je blistala na modnoj pisti, čineći svoju super-popularnu mamu ponosnom.

Navikli smo da su prvi redovi ns revijama Richarda Quinna popunjeni poznatim ličnostima. Na kraju krajeva, baš ovom dizajneru je pošlo za rukom da stavi kraljicu Engleske da sedi pored Anne Wintour na jednoj od prethodnih.

Tradicija se nastavlja, te su se među Quinnovim A-list zvanicama na London Fashion Weeku našle Kate Moss, Boy George, Olga Kurylenko, Erin O’Connor… kako bi ispratili kolekciju dizajnera za proleće/leto 2022.

U prvom redu revije bilo je viđeno najviše zvezda do sada na londonskoj Nedelji Mode – a ni modna pista nije razočarala. Zauzevši svoje mesto, Moss je bodrila ćerku Lilu Grace, koja je bila deo Quinnove postavke modela. Tačnije, otvorila je show, u vatreno-crvenom kombinezonu – kombinaciji topa, koji je u vidu detalja krasila ogromna mašna na grudima i pantalona visokog struka.

Hint: Crvena boja će dići samopouzdanje svakome ko je nosi + u pitanju je nijansa koja će biti vodeći trend i naredne prolećne sezone.

Bivši supermodel za ovu priliku išla je na sigurno casual izdanjem. Ispod somotskog teget blejzera nosila je providnu, povidnu košulju, koje je uklopila sa džinsom i parom braon kožnih čizmi – bez kojih retko napušta stan.

Kolekcija je pokazala da je dizajner dostigao novu zrelost, zadržavajući prepoznatljive kodove modne kuće (floralne dezene, proširene siluete) koje njegovi obožavaoci toliko vole.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije