Završen je #TommyHilfigerStyleChallenge modni izazov, a ovo je dobitnica šopinga iz snova!

Modni brend Tommy Hilfiger poslednjih dana ozbiljno je razmrdao Instagram i ujedinio ljubitelje mode širom Srbije.  

Živimo u svetu kome društvene mreže svakodnevno gore od modnih izazova i call to action aktivacija, dok su prednosti i benefiti učestvovanja višestruki. Poslednjih dana, jedan takav ozbiljno je razmrdao  Instagram koji je ujedinio sve ljubitelje mode širom Srbije.  

Zahvaljujući #TommyHilfigerStyleChallenge Instagram su preplavile fotografije divnih ljudi koji su srdačno dali svoj modni doprinos.

Šta je bio njihov zadak?

Naime, u susret praznicima i Novoj Godini čuvena modna kuća Tommy Hilfiger rešila je da obraduje i daruje svoje verne potrošače i modne zaljubljenike savršenim šopingom (da li nam nešto može više instant popraviti raspoloženje od visokog budžeta za šoping…teško). Da, u pitanju je budžet od čak 120.000 dinara.

Zadak je bio sledeći: Odlazak u izabranu Tommy Hilfiger radnju (ŠC Galerija, Ušće, Rajićeva, Promenada i Forum Niš), kombinovanje savršenog autfita inspirisani američkim preppy stilom sa modelima iz radnje, zatim  fotografisanje u kabini i postavljanje taga.

Za one koje su manje upoznati od nas pravih fashionista, aktuelna Tommy Hilfiger kolekcija ima mnogo toga da nam pruži. Razigrani printov, džemperi i prsluci, kratke karo suknje koje neprikosnoveno prate aktuelnu Y2K estetiku, zvoncare, oversize  košulje, kao i autentični aksesoari bili su odlična osnova za modnu igru. I zaista, uz odaziv koji je ogroman, plejada autentičnih kombinacija pod pomenutim hastagom nas je modno oduševila. Ono što je zaista bitno i važno pomena jeste želja koju smo probudili, a odnosi se na  eksperimentisanje (kombinovanje naizgled nespojivih komada zahteva modnu osvešćenost i zrelost koju smo prepoznali kod gotovo svih učesnika) i time probudili želju učesnicima da naglase lični autentičan stil.

I ako je na nama bio zaista težak zadatak, nakon dugog promišljanja odluka je doneta. Šoping iz snova osvojila je @tejjic.   Složila je savršen autfit za dnevne gradske šetnje ili kafu sa najboljom prijateljicom. Fantastičan kolorit kao i kombinacija dva različita printa (torbica i marama) predstavljaju rešenje jednog od najtežih modnih zadataka.

Jedno veliko modno BRAVO! Čestitamo i nadamo se da će jedan deo budžeta otići na predloženi autfit od glave do pete!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teodora Tešić (@tejjic)

Ponešeni atmosferom odličnih kombinacija, rešili smo da vam predstavimo i one koje su se dodatno izdvojile:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tekst: Mina Kitić
Fotografije: Instagram 

Najnovije