Poznati

“Bolje da ostanemo prijatelji“: J Lo i Alex Rodriguez zvanično su potvrdili raskid

Četvorogodišnja romansa slavnih koja je kulminirala veridbom 2019. godine završila se – ali ne onako kako je svet očekivao! 

Nema dima bez vatre. Tokom marta internetom su kružile glasine o prekidu veze između Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza. Razlog za burno razdoblje u vezi para bila je glumica Madison LeCroy, sa kojom je Rodriguez navodno imao aferu. I sam Alex bio je zbunjen u svedočenju, što je samo dolilo ulje na vatru. Generalno, došlo je dotle da su J Lo i njen ljubavnik morali da daju zvanični komentar, koji je zvučao ovako: „Još uvek radimo na vezi i pokušavamo da je spasimo“.

Međutim, ubrzo nakon toga, par je primećen u Dominikanskoj Republici, a fanovi su odahnuli, verujući da su sve poteškoće završene.

Ali, kako se ispostavilo, to nije bilo tačno. Lopez i Rodrigez objavili su zajedničku izjavu u kojoj govore o raskidu svoje veze:

„Bolje da ostanemo prijatelji. Nastavićemo da radimo zajedno na zajedničkim poslovima i projektima. Jedni drugima i našoj deci želimo sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji ćemo dati je hvala svima koji su nas podržali tokom ovog perioda“.

foto:pinterest

Pročitajte još