George Clooney poklonio je prijateljima po milion dolara

Velikodušnost glumca nema granica...

Dobro je biti prijatelj Georgea Clooneya: ispostavilo se da je glumac poklonio po milion dolara svojim bliskim prijateljima.

Još 2017. godine biznismen Rande Gerber govorio je novinarima o ovome, ali Clooney sam nije komentarisao ove informacije. Sada je odlučio da to potvrdi. U nedavnom intervjuu otkrio je da je zaradio neočekivano veliku sumu novca za film „Gravity“. Zatim su producenti svakom glumcu umesto honorara dodelili procenat od blagajne: mislili su da film neće uspeti na blagajnama i neće moći da pokriju troškove snimanja. Međutim, film se pokazao hitom, a Clooney je zaradio daleko više nego što je bilo planirano.

Tada još nije bio oženjen i odlučio je da zahvali svakom od svojih bliskih prijatelja koji su mu nekako pomogli u životu tokom proteklih 35 godina. Stavio je milion dolara u torbu, okupio prijatelje kod kuće, pokazao im na mapi mesta na svetu koja je posetio zahvaljujući svakom od njih i otvorio torbu sa novcem. „Mislio sam da bez ovih ljudi ne bih imao ništa u životu. I svi smo uvek bili veoma bliski. Pa sam samo pomislio, šta ako me sutra udari autobus? Sve ću ih naznačiti u testamentu. Pa zašto bih čekao da me autobus udari?" - prokomentarisao je Clooney.

Pročitajte još

Pročitaj još