Poznati

Jennifer Lopez skinula je umetke i demonstrirala koja će to frizura biti hit ove jeseni

Prirodno zaista jeste najlepše, a to je dokazala i poznata pevačica kada je na društvenim mrežama podelila sliku svoje frizure bez ekstenzija.

Duga kosa boje meda je jedan od zaštitnih znakova poznate latino zvezde, ali na društvenim mrežama beauty linije “JLo Beauty” imali smo priliku da vidimo njenu kosu u potpuno novom izdanju –  onom prirodnom. Naravno, ona je i dalje izgledala kao da je spremna da iz kola u kojima se slikala zakorači pravo na crveni tepih.

Na selfiju koji je podelila sa svojim fanovima, Jennifer nosi oversized naočare za sunce sa ružičastim staklima (Takav je valjda, zaljubljeni pogled na svet), nismo uspeli da uočimo tragove šminke, već samo flašicu za vodu prekrivenu zlatnim cirkonima.

Njena kosa boje meda je ovog leta posvetlela i postala peščano plava, a prirodne lokne su se oblikovale u najpopulaniju frizuru sezone, bob frizuru. Pomalo boho frizura savršeno naglašava crte lice kome zapravo i nije potrebna šminka, pa smo zato i oduševljeni na prirodni izgled na koji nas je podsetila pevačica.

Da, ovo je slika koju ćemo odneti našem frizeru. Čak i ako nismo vlasnici prirodnih lokni, bob je lako oblikovati uz samo par poteza peglom ili figarom, pa možemo izgledati glamurozno čak i kada ne čujemo prvi jutarnji alarm. 

Pevačica je lansirala svoju liniju za negu lica “JLo Beauty” početkom 2021. godine, želeći da promoviše što prirodniji pristup nezi. “Želim proizvode koji će mi negovati lice tako, da ne moram da idem pod nož. Ne kažem da jednog dana neću, ali do sada nisam”, objasnila je Jennifer.

Tekst: Tamara Mladenović
Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte još