Jennifer Lopez na dodeli nagrada People's Choice Awards

J.Lo zna kako da privuče pažnju!

Ceremonija People's Choice Awards 2020 održana je u Kaliforniji. Jennifer Lopez je trijumfovala - glumica i pevačica je osvojila nagradu People's Icon 2020. Za događaj je odabrala haljinu Christian Siriano sa obimnim rukavima i punom suknjom, koju je upotpunila štiklama Gianvito Rossi i nakitom Forevermark.

Naravno, sve oči bile su uprte u nju i njenu zadivljujuću figuru. Ali to nije bila jedina izuzetna stvar te večeri. Lopez je takođe održala inspirativni govor o svemu što se dogodilo ove godine.

„Do 2020. brinuli smo se zbog osvajanja ove nagrade ili nominacije za drugu. Bili smo taoci rasprava o tome ko je prodao najviše primeraka albuma ili zaradio najviše novca. Ali ne i ove godine. Ova godina je postala sjajno izjednačenje“, rekla je sa bine. „2020. pokazala je šta je zaista važno. Za mene je pokazala ono što je najvažnije: da smo samo ljudi i da svi smo zajedno. Pomažemo jedni drugima, pokazujemo ljubav jedni prema drugima. Shvatila sam da je to ono što želim da postignem u svemu što radim. Želim da doprem do ljudi. Vaša vera u mene motiviše me da idem dalje. Ponekad kad sam umorna, kao mnogi ove godine, moja porodica, moji prijatelji, moja deca i moji obožavaoci, svi mi podignete raspoloženje kad to nisam u stanju sama da uradim. Veoma sam zahvalna što vas imam“, dodala je prihvatajući nagradu.

Ceremoniji su prisustvovale i druge poznate ličnosti: Demi Lovato, Justin Bieber, Tracee Ellis Ross i drugi.

Pročitajte još

Pročitaj još