Poznati

Jennifer Lopez provodi vreme sa bivšim suprugom Markom Anthonyem

Čini se da Jennifer Lopez mirno prolazi kroz raskid četvorogodišnje veze sa Alexom Rodriguezom – zvezda je već više puta viđena sa svojim bivšim partnerom Benom Affleckom.

Tabloidi pripisuju novu romansu, a sama Jennifer Lopez nastavlja da doliva ulje na vatru izlazeći sa još jednim od svojih bivših, Markom Anthonyem.

Bivši supružnici primećeni su u Majamiju kako ispijaju kafu. Prema rečima očevidaca, J. Lo i Mark Anthony su slatko razgovarali i puno se smejali. Insajderi javljaju da je par održavao dobru vezu nakon razvoda, a zvezde nastavljaju da provode vreme zajedno i sa zajedničkom decom.

Jennifer Lopez i Mark Anthony bili su u braku oko sedam godina – od 2004. do 2011. bili su zajedno, a 2014. su završili postupak razvoda. Tokom veze, par je dobio blizance, Maxa i Emmu, koji sada imaju 13 godina. Prema izvorima, Anthony podržava J.Lo nakon raskida sa Alexom Rodriguez-om.

I ako je sastanak Jennifer Lopez sa Markom Anthonyjem sasvim uobičajen za ljude koji odgajaju zajedničku decu, fanovi veruju da sastanci sa bivšim verenikom Benom Affleckom nisu iz čisto prijateljskih razloga. Paparazzi redovno “love” zvezde zajedno, a upućeni pričaju o srećnoj romansi para.

Zvezde još nisu potvrdile svoju vezu.

Pročitajte još