Laetitia Casta je postala mama četvrti put

42-godišnja Laetitia Casta i njen 37-godišnji suprug Louis Garrel postali su roditelji. Par je dobio sina - svoje prvo zajedničko dete.

Beba je rođena 17. marta i zove se Azel. Ovo ime je odabrano s razlogom - potiče od hebrejske reči koja znači „plemenit“, - rekao je izvor francuskom izdanju Public.

Vesti o trudnoći supermodela i glumice postale su poznate u februaru. Tada su se u medijima pojavile ekskluzivne fotografije Laetitie iz šetnje, primetno zaobljenog stomaka.

Za Laetitiu je ovo četvrto dete: ima 19-godišnju ćerku Satine iz prethodne veze sa francuskim fotografom Stefanom Sednuijem i dvoje dece sa italijanskim glumcem Stefanom Accorsijem: 14-godišnjeg sina Orlanda i 11-godišnju ćerku Athenu.

Louis Garrel odgaja svoju ćerku Celine, koju je usvojio kada je bio u vezi sa glumicom Valeriom Bruni-Tedeschi.

Laetitia Casta i Louis Garrel počeli su da se zabavljaju 2015. godine, a venčali su se dve godine kasnije. Slavni par retko razgovara sa novinarima o svojoj vezi i privatnom životu. 2018. godine zajedno su glumili u filmu “An Honest Man”, a društvo na setu poznatom paru je pravila ćerka Vanesse Paradis i Johnny Deppa, Lily-Rose. 

foto:harpersbazaar.ru

Pročitajte još

Pročitaj još