Matching couples: Najbolji stilski momenti poznatih parova na crvenom tepihu Met Gale

Omiljena stvar u emotivnoj vezi svake poznate ličnosti je koordinisanje outfita kad god je to moguće, a ima li bolje prilike od stylish eventa poput Met Gale?

U svetu stila i outfita na crvenom tepihu, Met Gala je omiljeno mesto slavnih parova da budu viđeni zajedno. Bez obzira na temu, mnogi partneri obavezno usklađuju svoje stajlinge za elegantan događaj. Ovogodišnja nam je sve bliža, te smo nestrpljivi da vidimo kako će zvezde izgledati 13. septembra, posebno parovi koji će se prvi put zajedno prošetati red carpetom (poput Bennifer). U duhu ovog bala, osvrnućemo se na stilske trenutke parova koji i danas odjekuju.

Met Gala je mesto za otkrivanje hrabre, jedinstvene mode, ali takođe i mesto gde su parovi visokog profila debitovali na crvenom tepihu. Gigi Hadid i Zayn Malik, prvi put zajedno su prošetali crvenim tepihom 2016. godine. Par je nosio futurističke outfite inspirisane tadašnjom tematikom tehnologija - Gigi u svemirskom maniru, nosila je elegantnu Tommy Hilfiger haljinu a Zayn u Versace odelu sa rukavima u robotskom stilu.

2019. godine tematsko veče pod nazivom “Camp” inspirisalo je mnoge ljubavnike da upare svoje outfite, poput Prianke Chopre i Nick Jonasa, Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza, Benedict Cumberbatcha i Sophie Hunter…

Drugi poznati dueti koji su takođe fascinirali svojim uparenim stajlinzima na Met Gali su svakako moderni David i Victoria Beckham, Beyonce i Jay-Z, Blake Lively i Ryan Reynolds…

U galeriji pogledajte 15 najbolje obučenih slavnih parova koji su demonstrirali savršeno uparen outfit.

Foto: Profimedia

Tekst: T. Mišović

 

Pročitajte još

Pročitaj još