Od 1994. do 2020: Kako se razvijala veza između Jennifer Aniston i Brada Pitta

Zaboravite na Jennifer Lopez i Bena Afflecka - ovo je bio i ostao najomiljeniji holivudski par! U redu, priznajem, krajnje sam subjektivna, ali zaista, zar nije ovo jedini reunion koji smo čekali?!

OK, sada kada sam napisala ono što sam oduvek želela da napišem, posvetimo se činjenicama - ako je tačno da je Brad ostavio Jennifer zbog Angeline Jolie, onda ne možemo a da ga ne krivimo, naročito zato što je Jennifer neposredno pre tog "ispada" izjavila kako je pravi trenutak da se posvete širenju porodice. Pa ipak, godinama kasnije, poznata plavuša i dalje ima reči hvale za svog bivšeg supruga što je zaista slatko, uprkos dugogodišnjem imidžu "sirote, ostavljene Jen". Ugred, šta je to u broju 5? Brad je i sa Jennifer i sa Angelinom bio svega pet godina u braku, ako zanemarimo zabavljanje koje mu je prethodilo.

Uglavnom, pre nešto više od 21 godinu, desilo se jedno od najlepših venčanja u Holivudu između ovo dvoje plavušana kojima, na kraju, izgleda ipak nije bilo suđeno koliko god delovali kao da su stvoreni jedno za drugo. I dok tiho patimo zbog toga, prisećamo se ključnih tačaka njihovog odnosa, od 1994. pa sve do nedavnog susreta, 2020. godine.

1994. 

U intervjuu za magazin "Rolling Stone" glumica je otkrila da je zahvaljujući menadžerima upoznala tog "slatkog dečka iz Misurija" - da, Brada!

1998. 

Nekoliko godina kasnije, kada se Brad rastao od Gwyneth Paltrow, a Jen od Tatea Donovana, par je otišao na prvi dejt, organizovan od strane menadžera, ali kako je glumica kasnije rekla, već tada oboje su znali da je to to. :smiling-face-with-heart-eyes:

Septembar 1999.

Ove godine, na dodeli Emmy nagrada, par se prvi put zajedno pojavio u javnosti i to na crvenom tepihu.

Novembar 1999.

Svega nekoliko meseci kasnije, Brad je zaprosio Jennifer na Stingovom koncertu uz više nego simbolične stihove pesme "Fill 'Er Up": "We're going to Vegas, we're gonna get wed / So fill her up, son, don't be staring / Yeah, that's a real diamond she be wearing."

Jul 2000.

Devet meseci kasnije, najpoznatiji holivudski par se venčao na predivnoj ceremoniji u Malibuu, u pratnji 200 gostiju, 50.000 cvetova, četiri benda, vatrometa i hora. 

Septembar 2000.

Na dodeli Emmy nagrada 2000. godine, Jen i Brad su se prvi put pojavili na crvenom tepihu kao bračni par.

Novembar 2001.

U novembru 2001. godine, Brad se pojavio u jednoj epizodi serije "Prijatelji" u kojoj je glumio Willa Colberta, muškarca koji je mrzeo Rachel Green. Ko bi rekao!

Februar 2003.

U intervjuu koji je dala za "W Magazine", Jennifer su upitali da li je Brad ljubav njenog života. Odgovor koji je dala bio je vrlo zanimljiv - kako je rekla, nikada nije bila neko ko govori da je neki partner ljubav njenog života, ali priznala je da Brad jeste velika ljubav u njenom životu.

Februar 2004.

Godinu dana kasnije, Jen je u još jednom intervjuu, ovoga puta za "The Guardian", otkrila da je vreme za bebu! Kako je rekla, spremna je da radi na tome, te će sigurno malo usporiti što se tiče posla i obaveza. 

Maj 2004.

Ali, onda se desila Angelina i njena saradnja sa Bradom na filmu "Mr and Mrs Smith". Kasnije, nakon upoznavanja, glumica je za "Vogue" ispričala kako se zaljubila u Brada skoro pa na prvi pogled. Jedva je čekala da ode na posao i radovala se svakoj sceni koju su zajedno snimali. Radeći zajedno, nekako su i postali par, a ne samo prijatelji.

Januar 2005.

Jennifer i Brad objavili su da raskidaju svoju sedam godina dugu vezu, ali uz objašnjenje da je raskid rezultat dugog razmišljanja i pregovaranja i da nema nikakve veze sa onim što se pisalo po tabloidima, a što se odnosilo na osećanja između Brada i Angeline. Kako su istakli, uprkos razlazu, ostali su u dobrim odnosima i zamolili su za razumevanje u mesecima koji dolaze.

Septembar 2005.

U intervjuu za "Vanity Fair", Jen se osvrnula na celokupnu dramu između Brada i Angeline, naročito nakon njihovog fotografisanja za "W Magazine". Kako je naglasila, ne misli da je Brad zloban i da želi nešto da joj "natrlja na nos", naročito zato što su razvedeni i on može da radi šta god poželi, ali je dodala da tu svakako nedostaje "čip za osetljivost". 

Oktobar 2005.

Jennifer i Brad su i zvanično razvedeni.

Decembar 2008.

Jen je ponovo pričala o odnosu Brada i Angeline za "Vogue" nakon što je Angelina izjavila kako se kaje što se zaljubila u Brada na setu. Jen je samo rekla da uopšte nije bilo kul od njene koleginice što je iznosila detalje kao što su ti da je jedva čekala da ode na posao da bi videla Brada.

2011.

Nakon što su zajedno snimali film "Wanderlust", Jennnifer je počela da se zabavlja sa Justinom Therouxom.

Septembar 2011.

Došao je trenutak da i Brad nešto kaže, mada možda nije ni morao... U intervjuu za "Parade" nazvao je svoj brak sa Jennifer greškom jer mu se činilo da se pretvarao da je nešto što nije. Na dan kada je intervju pušten u etar, glumac se javno izvinio svojoj bivšoj supruzi rekavši da se nije lepo izrazio i da je problem bio u njemu. Kako je rekao, Jennifer je predivna osoba koja je ostala njegov prijatelj, a veza sa njom bila je jako važna i zauvek će je najiskrenije ceniti.

Septembar 2014.

Tri godine kasnije, Brad se oženio Angelinom.

Januar 2015.

Jennifer je po ko zna koji put morala da govori o svom odnosu sa bivšim suprugom, ali ovoga puta bila je nešto stroža - glumica je rekla da nisu svakodnevno u kontaktu, ali da jedno drugom žele sve najbolje jer zapravo niko nije uradio ništa loše, neke stvari su se prosto desile. Uz to, dodala je da je krajnje vreme da se prestane sa "soap-opera bullsh*t".

Avgust 2015.

Jennifer se udala za Justina.

Septembar 2016.

Angelina je zatražila razvod od Brada.

Mart 2017.

Mediji su pisali o tome kako su Jen i Brad u kontaktu nakon što je glumac pronašao njen broj telefona preko "zamršene mreže kontakata", čestitao joj rođendan i poverio joj se u vezi sa svojim razvodom od Angeline.

Februar 2018.

Jennifer i Justin objavili su da se razlaze.

Februar 2019.

Nakon što je Jen napravila spektakularnu zabavu za svoj 50. rođendan kojoj je prisustvovao i Brad, svi su počeli da šuškaju kako su bivši supružnici više od prijatelja.

Decembar 2019.

Jen je organizovala još jednu "intimnu" prazničnu zabavu, na kojoj je ponovo bio i Brad. Kako su mediji pisali, par je bio u kontaktu nakon njenog rođendana češće nego ranije, ali i dalje samo prijateljski. 

Januar 2020.

U svom govoru na dodeli Zlatnih globusa, Brad se našalio da je kao pratilju želeo da povede svoju mamu, ali nije mogao jer sa svakom ženom sa kojom stoji, mediji ga automatski povezuju. Jen, koja je bila u publici, glasno se nasmejala što je ponovo pokrenulo glasine o njihovom odnosu.

Januar 2020.

A onda se desila fotografija zbog koje je svet poludeo - Jen i Brad u bekstejdžu na dodeli SAG nagrada. Od tada, govori se da se par redovno čuje i da su jako dobri prijatelji.

Septembar 2020.

Još jedan trenutak koji je uzburkao kako svet, tako i bivši par, ili makar samo Brada, bio je humanitarni online susret tokom kog su bivši supružnici morali da rekreiraju kultnu scenu iz filma "Fast Times At Ridgemont High" u kojoj Linda Barrett kaže Bradu Hamiltonu da je jako seksi i poziva ga da dođe kod nje. Dok je Jen to prilično kul odglumila, Brad se ipak malo zacrveneo!

Iako i dalje nismo sigurni da li je Brad u ovoj priči "loš policajac" jer svako ima pravo da pogreši, pokaje se, pa i počne ispočetka, ono što je definitivno, jeste da je Jennifer apsolutna carica, bila i ostala tokom svih ovih godina. A da li bi trebalo da da Bradu drugu šansu? Pa, nikad se ne zna. Posle J. Lo i Bena - ništa više ne može da nas iznenadi!

Foto: Profimedia

Priredila: Ivana Tomić

Pročitajte još

Pročitaj još