Portonovi
Poznati

Čuveni intervju Meghan Markle i princa Harrya zamalo nije bio prikazan

Postoji vrlo važan razlog za to!

U kom slučaju su vojvoda i vojvotkinja od Sasexa planirali da odlože intervju?

Meghan Markle i princ Harry možda su pokrenuli mnogo optužbi protiv kraljevske porodice, ali to ne znači da ne vole svoju porodicu. U stvari, razlog zbog kojeg su odlučili da govore u javnosti bio je da utru put konstruktivnoj diskusiji o problemima koji ih se tiču. A ovaj dobar odnos između članova kraljevske porodice ogledao se u odluci Meghan i Harrya da ne daju intervju u slučaju da princ Philip umre.

Harryjev deda, princ Philip, bio je hospitalizovan mesec dana, a prema novinarki King, prijateljici Meghan i Oprah, par je tražio da se intervju odloži ako Philip umre.

Meghan i Harry obavili su intervju pre nego što je Philip primljen u bolnicu i kako je King rekla „ako mu se nešto desi, intervju tada neće biti prikazan.“ Princ Philip se ipak vratio u Palatu nakon 4 nedelje u bolnici i uspešne operacije srca.

Vojvoda i vojvotkinja od Sasexa odlučili su da razgovaraju o svojoj odluci da napuste palatu i njihovim kraljevskim dužnostima nakon mnogo napora da reše privatne probleme. Prema King “Pokušali su da pronađu pomoć, ali ništa nije uspelo. Svi su želeli da shvate zašto su doneli ovu odluku i šta su preživeli i mislim da su to konačno otkrili. Bilo je vrlo hrabro od Meghan i Harryja što su sve ovo izneli u javnost. Bila je ovo „bomba“ za ceo svet. Bila je to iskrena diskusija i nadam se da će dovesti do promena“ – rekla je novinarka povodom intervjua.

Pročitajte još