Zavirite u luksuznu i živopisnu kuću Care Delevingne u Los Anđelesu

Lični prostori supermodela podsećaju na pravu bajku.

Cara Delevingne je jedan od najpopularnijih modela današnjice. Radeći sa nekim od najvećih modnih kuća, poput Chanel i Fendi, ne prestaje da se razvija i iznenađuje svojom posebnom lepotom i karakterom. U stvari, nedavno smo joj se divili na spektakularnoj reviji Diora u Atini, gde je pozvana kao gost na reviji francuske kuće.

Fokusirajući se na njenu ljubav prema modi, visoka estetika je nešto što ona bez sumnje poseduje i to postaje očigledno u svakom njenom pojavljivanju. Održavajući svoj poseban stil i često birajući androginu odeću, odlikuje se jedinstvenom ličnošću koja impresionira i inspiriše mnoge modne kreatore.

Njena strast prema visokoj estetici koja je skoro spontano i prirodno došla u njen život ogleda se u njenom prelepom domu u Los Anđelesu. To je kuća koja se odlikuje luksuzom i glamurom kojim odiše, sa elementima koji savršeno izražavaju Caru i svedoče o prefinjenom i posebnom ukusu koji ona ima.

Ono što nas impresionira od prvog trenutka u pogledu dizajna kuće su jarke boje i razigrano raspoloženje koje dominira u svakom uglu. Svaki prostor izgleda kao da poprima „život“ zahvaljujući smelim nijansama koje su odabrane, kao i intenzivnim uzorcima.

Konkretno, omiljene boje modela zauzele su svoje mesto iz sobe u sobu, poput ljubičaste i crvene, fuksije, plave i zelene. Sve međutim, međusobno se „vezuje“ neverovatno i sa apsolutnom harmonijom i za to su verovatno zaslužni neki klasični, zemljani tonovi koji „uravnotežuju“ živopisni rezultat.

Samo sa spoljne strane kuće shvatamo da se razigrano raspoloženje na najelegantniji način susreće sa modernim luksuzom i prefinjenom funkcionalnošću. Zelene oaze za beskrajne sate opuštanja u senci visokog drveća, veliki bazen sa ležaljkama koji nudi lepe trenutke i nezaboravne zabave na bazenu, ali i dodatni prostor koji često služi za opuštanje sa prijateljima. 

Kada zavirimo unutar doma, vidimo da sledi slična filozofija dizajna. Prostori puni boja i glam detalja pojačavaju luksuzni osećaj koji odiše ova neverovatna kuća ispunjena modernim umetničkim delima koja jedinstveno ukrašavaju zidove i površine.

Pored životnih prostora i ultra stilske kuhinje u posebnoj plavoj nijansi, postoji i mnogo dodatnih soba, poput igraonice u kojoj supermodel provodi beskrajne trenutke zabavljajući se sa ljudima iz svog života, barovi, kao i tematska mesta - najdraže joj je ono sa legendarnim Davidom Bowiem.

Ipak, njena sopstvena spavaća soba beleži maksimum visoke estetike. Ljubičaste nijanse su glavni junaci, dok zlato daje dimenziju i dodatni luksuz. Krevet je visok i sastoji se od površina sa ogledalima, dok su zidovi "odeveni" tapetama u tonovima zelene i plave boje. Kao bonus, ljupki mini vrt je odmah ispred prozora sobe i Cara ovde provodi prvih nekoliko minuta nakon buđenja. Naravno da joj nije mogla nedostajati garderoba kao ni prostrano i vrlo svetlo kupatilo. 

Pročitajte još

Pročitaj još