Portonovi
Poznati

Zayn Malik i Gigi Hadid su dobili ćerku!

Bivši pevač grupe „One Direction“, Zayn Malik i američki model, Gigi Hadid, poželeli su dobrodošlicu lepoj i zdravoj devojčici…

Najavljujući rođenje na Twitteru, Malik (27) je podelio crno-belu fotografiju na kojoj vidimo tetoviranu ruku i malenu devojčicu koja se uhvatila za prst. Uz sliku je napisao: „Ljubav koju osećam prema ovom majušnom biću van je mog razumevanja“.

“Naša devojčica je ovde, zdrava i lepa. Pokušati objasniti kako se trenutno osećam bio bi nemoguć zadatak. Ljubav koju osećam prema ovom majušnom biću je van mog razumevanja. Zahvalan što je poznajem, ponosan što je zovem svojom i zahvalan za život koji ćemo imati zajedno“ – napisao je Zayn Malik.

Podsetimo da se par zabavljao od kraja 2015. godine. Malik je treći član One Direction-a koji je postao otac. Louis Tomlinson dočekao je sina Freddia u januaru 2016. godine, dok Liam Payne sa pevačicom Cheryl ima trogodišnjeg sina Beara.

Ranije ove nedelje, otac Gigi Hadid, Mohamed napisao je na Instagramu da “strpljivo čeka” bebu i jedva čeka da upozna svoju unuku.

Čestitamo!

 bbc.com

Pročitajte još