Harper's Bazaar Srbija

6 najišekivanijh filmova ovog novembra

Konačno došao je red da vidimo ne samo najiščekivanije filmove meseca, već i godine, a to su na prvom mestu onaj princezi Diani i modnoj kući Gucci.

Kraj godine uvek donosi nešto zanimljivije naslove, ali u ovom slučaju i najiščekivanije. Nakon sveopšte popularnosti serije The Crown o britanskoj kraljevskoj porodici, trenutak je bio idealan i da se na ovu – uvek popularnu temu, snimi jedan ozbiljan film. Sa jednom od najboljih među svojom generacijom – glumica poznatih po izuzetnoj moći transformacije, Kristen Stewart, ostvarenje pod nazivom “Spencer” preti da pohara Oskare 2022.

Nikako se ne sme izostaviti možda najiščekivaniji “House of Gucci” sa Lady Gagom i Adamom Driverom u glavnim ulogama. Radnja filma prati život ekstravagantnog para Gucci i njihov brak –  koji je trajao sve dok Mauricio nije otišao na poslovni put u Firencu, iz koga se nikad nije vratio Patriciji. Kontroverzna priča o mladom bračnom paru koji vlada Gucci imperijom na vrhuncu slave ove italijanske modne kuće, sadrži u sebi elemente ozbiljnog trilera: ogormno bogatstvo, želju za vlašću, prevaru, ljubomoru, izdaju i naposletku ubistvo. Svaka od ovih stvaki snimljena je na osnovu istinitih događaja, razlog zbog koga ne možemo dočekati 24. novembar da zavirimo u Gucci kuću sa druge strane. Više o ovom događaju koji je uzdrmao svet mode možete pročitati OVDE.

Ljubitelji Marvel divizije takođe imaju čemu da se raduju ovog novembra, jer ih očekuje nastavak serijala “Avengers” pod imenom “Eternals” u kome glavne uloge tumače Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek i drugi.

Koji su se još naslovi ovog novembra izdvojili kao relevantni pogledajte u našoj galeriji, kao i datume njihovih svetskih premijera.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Profimedia

Najnovije