Harper's Bazaar Srbija

Astro lista: Koji ste lik iz serije Wednesday?

Pročitajte i saznajte.

Astrologija je ušla u sve naše ekrane, pa je pronašla i niz likova iz Srede, serije zasnovane na avanturama najomiljenijeg člana Porodice Adams. A filmski likovi tačno odgovaraju osobinama horoskopskih znakova. Pa, pogledajmo onda, koji smo lik iz trenutno najgledanijeg Netflixovog ostvarenja. 

Ovan

Najviše ste poput Pugsley Addamsa – avanturista, nestašan i uvek spreman za izazove. Pugsley uživa da zabavlja druge i da ih angažuje uz pomoć crnog humora i sa entuzijazmom, zbog čega je energija Ovna tako zarazna.

Bik

Najviše ličite upravo na Sredu – jake ste volje, nezavisni i ne izvinjavate se. Baš kao glavni lik novog filma, Bik prihvata životnu tamu i uživa u ismevanju.

Blizanci

Najviše ste poput Ujka Festera – nepredvidivi, ekscentrični i uvek tražite dobar provod. Blizanci nikada nemaju potrebu da slede normu i zato vole da smišljaju nove načine da se stvari odvijaju uporedo sa društvenom zajednicom.

Rak

Najviše ste poput Larrisse Weems – negujete, volite i uvek stavljate potrebe drugih na prvo mesto. Rak se obično veoma lako zaljubi, a za Weems, njena ljubav su njeni učenici, jer je izuzetno saosećajna prema drugima.

Lav

Najviše ste poput Gomeza Addamsa – strastveni, otvoreni i uvek dajete život zabavi. Možda na čudan način pokazuje svojoj voljenoj, deci i rođacima da je uvek tu za njih, ali zato nema šanse da ih izneveri u tom procesu.

Devica

Najviše ste poput Stvari – pouzdani, puni osećanja dužnosti i uvek spremni da pružite ruku za pomoć. Sa tihom prirodom i stidljivim držanjem, najbolji način da navedete Devicu da vam pokaže ljubav je kroz dela služenja, baš kao i Stvar.

Vaga

Najviše ste poput Morticije Addams – graciozna, elegantna i uvek pod kontrolom. Čak i kada je u situacijama visokog stresa, Mortiša veoma pažljivo oblikuje svoje odgovore, ostajući verna svojim vrednostima, baš kao Vaga.

Škorpija

Najviše ličite na šerifa Donovana Galpina – misteriozan, zagonetan i uvek ostavlja drugima da nagađaju. Iako trauma koju ste pretrpeli može prouzrokovati da podignete gard, možete biti samo povređeni, a ne slomljeni.

Strelac

Najviše ste poput Enid Sinclair – slobodoumna, avanturistička i uvek željna novih iskustava. Obično Strelci imaju “sunčani” pogled na svet i izazove, što ih dovodi do toga da iskuse više avantura.

Jarac

Najviše ste poput Tylera Galpina – ambiciozni, radoznali i uvek težite sledećem potezu. Život može u nekim trenucima postati neodoljiv, što dovodi do toga da Jarci požele da pobegnu od svog paklenog života – baš kao Tyler.

Vodolija

Najviše ličite na Xaviera Thorpa – ekscentričan, neobičan i uvek marširau ritmu sopstvenog bubnja. Vodolije imaju tendenciju da primećuju emocije drugih ljudi zbog svoje perceptivne prirode, i koriste to da utiču na svoje odnose sa drugima

Ribe

Najviše ste poput Lurcha – nežni, puni ljubavi i uvek spremni da pružite utehu i podršku onima oko vas. Iako se nakratko pojavio u “Sredi”, Lurčova ličnost je više od njegovog uznemirujućeg ponašanja, ali baš kao i Ribe, njihova ličnost je ikonična i niko to ne radi kao oni.

Tekst: M. Đ. 

Fotografija: Profimedia 

Najnovije