Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lopez i Matthew McConaughey žele nastavak filma „Neplanirano venčanje“

Skoro 20 godina je prošlo od objavljivanja filma, „Neplanirano venčanje“ u kome glavnu uloge igraju Jennifer Lopez i Matthew McConaughey.

Sa J.Lo u ulozi Meri Fiore i Matthewom McConaugheyjem u ulozi dr Stiva Edisona, film priča priču o organizatorki venčanja koja se zaljubljuje u klijenta i raznim neredima pre srećnog završetka.

Film je od objavljivanja imao ogroman komercijalni uspeh, dostigao je desetine miliona na blagajni, uprkos negativnim komentarima kritičara. I uprkos proteklom vremenu, ovaj film ostaje jedna od najomiljenijih romantičnih komedija šire javnosti.

Ako ste među onima koji su se uvek nadali nastavku, sada možda ima nade. U razmeni šale na Twitteru, Matthew McConaghey i Jennifer Lopez nagovestili su da žele snimanje nastavka filma, nadajući se ponovnom susretu.

Jennifer Lopez spremna je da se vrati na set sa Matthewom McConaugheyjem za nastavak filma „Neplanirano venčanje“. Sve je počelo kada je J.Lo 30. aprila na Twitteru objavila deo filma i vratila lepe uspomene. Snimak prikazuje Meri kako je priznala Stivu svoje nezadovoljstvo nakon što je saznala da je njen bivši dečko prošao pored nje i da očekuje bebu sa drugom ženom. Nekoliko dana kasnije glumac je objavio video u kojem prepričava dane provedene na snimanju.

Da li će zaista biti nastavka filma još nije poznato. Očito nije pravo vreme za snimanje filma, ali to bi mogla biti ideja za budućnost sada kada znamo da bi oba glumca bila voljna da učestvuju.

Najnovije