Zlatni globus 2021 - beauty trendovi koji su dominirali crvenim tepihom

Iako su mnogi nominovani za 78. dodelu Zlatnih globusa ceremoniju gledali sa daljine, to ih nije sprečilo da daju sve od sebe da se istaknu na „crvenom tepihu“. Posle godinu dana otkako su duksevi i messy punđe postale svakodnevna „uniforma“, zvezde su iskoristile priliku za glamurozne nastupe - čak i u dvorištima svojih domova. Njihova odluka prirodno je uticala na šminku i frizure koje su odabrale i druge detalje koji su istakli vrhunske trendove večeri.

Sjajne jagodičaste usne

Na virtuelnom crvenom tepihu glavne karakteristike makeupa su mačje oči, crvene usne i sjajna koža. Međutim, trend koji se istakao bile su jagodičaste usne i dok su neke zvezde više volele svetlu verziju, druge su birale tamne nijanse bobica. Zajednički imenitelj svih izgleda bio je sjajni finiš, zbog čega su usne izgledale hidrirano i sočno.

Julia Garner

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Lily Collins

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

Andra Day

Laverne Cox

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by laverne cox (@lavernecox)

Margot Robbie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pati dubroff (@patidubroff)

Eiza Gonzalez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiza (@eizagonzalez)

Bryce Dallas Howard

Razdeljak sa strane 

Pre nekoliko meseci, debata „razdeljak na sredini naspram razdeljka sa strane“ postala je aktuelnija nego ikad, nakon što je viralni TikTok tvrdio da „niko ne izgleda bolje sa razdeljkom na strani nego sa razdeljkom na sredini“. Glamurozni gosti na ovogodišnjim dodelama Zlatnih globusa dokazali su upravo suprotno, okončavši „večitu“ raspravu. Intenzivni razdeljak sa strane izabrala je i većina sjajnih dizajnera, koji na revijama za svoje modele biraju ovaj izgled kose.

Amanda Seyfried

Tina Fey

Anya Taylor-Joy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Gal Gadot

Margot Robbie

 harpersbazaar.gr

Pročitajte još

Pročitaj još