Spremna za leto: Kako da se rešiš neželjenih dlačica kod kuće - bez bola i bez brijača

Uklanjanje neželjenih dlačica kod kuće uglavnom znači da si ih uočila nekoliko minuta pre izlaska zbog čega poluiznervirano, poluočajno posežeš za brijačem kako bi rešila svoj beauty problem "u minut do 12". S obzirom na to da si i ovoga puta uspela da se posečeš i zbog toga još više poludiš, svečano obećavaš sebi da se ovo više nikada neće ponoviti!

OK, pod pretpostavkom da zaista i neće, šta možeš da uradiš?

Iako brijač jeste definitivno najlakši i najbrži način da se rešiš neželjenih dlačica sa bilo kog dela tela, ne možemo poreći da su takva brza i laka rešenja ponekad jednostavno loša za tvoju kožu. Koliko god se trudila da izbegnem puštanje krvi u želji da uklonim i najsitniju i najskriveniju nevaljalicu, gotovo nikada nisam izbegla iritaciju, uprkos poštovanju svih "mera opreza" poput pilinga i hidratacije. Ukoliko i sama imaš ovaj problem, znam da samo čitajući ovo možeš da osetiš taj uporan svrab koji se nikako ne da umiriti! 

Depilacija nije "moja šolja čaja" jer kao što možeš da pretpostaviš, jedan od razloga zbog kojih i koristim brijač je to što prosto najmanje boli. Znam, mnogo nas je! Zato, složićemo se oko ovoga:

Cilj - uklanjanje neželjenih dlačica bezbolno, a dugotrajno. 

Rešenje - Philips Lumea IPL uređaj! 

Philips Lumea je već neko vreme na našem tržištu i do sada si sigurno primetila da se mnoge poznate influenserke "kunu" u IPL tehnologiju uklanjanja neželjenih dlačica. Čak i da to ostavimo po strani, jedno je sigurno - ovaj uređaj stvarno radi!

Ono što je privuklo pažnju svih žena koje imaju isti cilj - brzo i bezbolno odstranjivanje dlačica bez crvenila i iritacija - jeste nova Philips Lumea Serije 9000 IPL sa tehnologijom SenseIQ zahvaljujući kojoj prepoznaje tvoj tip kože i preporučuje ti idealan intenzitet tretmana prilagođen samo tebi. Ovo znači da bez straha možeš da uklanjaš dlačice i sa najosetljivijih područja, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli. Savršeno! 

Bonus poene Philips Lumea Serije 9000 dobija i zato što je razvijena u saradnji sa dermatolozima te je potpuno sigurna i jednostavna za korištenje, a što je najvažnije, tvoja koža će je zaista voleti. Specijalni dodaci dizajnirani su za svaki deo tela: za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu, što garantuje brzo i efikasno uklanjanje dlačica. Orijentacije radi, za obe potkolenice biće ti potrebno 8,5 minuta, za pazuhe 1,5 minut, a za bikini zonu svega 2 minuta. A rezultati? Spremi se za opšte oduševljenje jer glatku kožu možeš očekivati do čak 6 meseci! 

Kada je reč o korišćenju samog uređaja, novi SmartSkin senzor procenjuje koji je od pet ponuđenih tretmana idealan za tvoju kožu. Nakon tog prvog koraka, samo prisloni Philips Lumea Serije 9000 na kožu i pusti da svetlosni impulsi odrade svoje! Oni se zaustavljaju tačno tamo gde treba, na korenu, gde "uspavljuju" rast dlačica što i omogućava glatku kožu bez crvenila i iritacija. 

Prvih 4 do 5 tretmana bi trebalo da radiš svake 2 nedelje, dok sledećih 8 tretmana možeš raditi u razmaku od 4 do 8 nedelja. Nakon 12 tretmana, najzad se možeš opustiti i zaboraviti na dlačice tokom narednih meseci. Možeš li zamisliti taj osećaj slobode? Inače, studije su pokazale da su dlačice smanjene do 92% nakon samo 3 tretmana! 

Ukoliko bi želela da isprobaš Philips Lumea uređaj ali nisi sigurna da li će ti u potpunosti odgovarati, na raspolaganju ti je čak 100 dana probnog korišćenja bez ikakvog rizika. Ako do kraja godine kupiš Lumea uređaj serije BRI, ostvaruješ MoneyBack pogodnost koja podrazumeva da nakon 100 dana korišćenja možeš vratiti uređaj, ukoliko ti iz bilo kog razloga ne odgovara, a novac će ti biti vraćen. 

Osim toga, ukoliko si nedavno kupila svoj Lumea uređaj, njegovom registracijom na sajtu philips.rs ostvaruješ produženu garanciju od dodatnih godinu dana na već standardne 2 godine. Sjajne vesti i razlog više da se priključiš Lumea beauty revoluciji!

Tekst: PROMO / Ivana Tomić

Fotografije: PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još