Tajne lepote Cindy Crawford

Od rutina za negu kože do treninga za zategnutu figuru u bilo kojoj dobi.

Bila je jedan od najpoznatijih supermodela svih vremena, danas je ambasador mnogih brendova, promoviše zdrav način života i ima ćerku Kaiu Gerber koja korača njenim stopama u svetu mode.

Cindy Crawford je i danas ikona stila za veliki broj ljudi. Njeno nežno lice, veliki koraci na najpoznatijim modnim pistama - Versace, Chanel, foto snimanja za glavne modne časopise, pomogli su joj da stekne popularnost koju i danas uživa.

Iako je njen život dalje od središta pažnje nego što je nekada bio, Cindy Crawford nije izgubila dobre navike.

Briga o održavanju istreniranog i zategnutog tela bez odustajanja od kvalitetne kozmetike, njene su tajne lepote. Polazeći od proizvoda svoje linije za negu kože, Meaningful Beauty, koja je veoma popularna u SAD-u, bivši supermodel pretvorila je beauty rutinu u pravi životni stil.

Jedna od tajni lepote Cindy Crawford je redovan trening. Konkretno, ona u svoju rutinu uključuje dve sesije pilatesa nedeljno, uz traku za trčanje i koncentrisani trening snage. Među njenim najvećim strastima, koja kombinuje fizički trening sa dobrim trenucima za um, jeste izlet u društvu – prijatna zabava koja je dobra za dušu i telo.

Druga temeljna komponenta rituala lepote Cindy Crawford je meditacija. Kao što je uvek otkrivala, razvila je redovniju praksu meditacije tokom protekle godine. Sa karantinom i pandemijom, tehnike opuštanja i meditacije postaju sve popularnije u svakodnevnoj rutini mnogih - od besplatnih aplikacija i kurseva do privatnih sesija, mogućnosti pristupa tim tehnikama su sve dostupniji.

A šta je sa kožom lica? Cindy Crawford je strastveni ljubitelj kozmetike i raznih tretmana. Kao što je navedeno, njena noćna krema Beauty Age Recovery pomaže obnavljanju ćelija i idealna je za nanošenje pre spavanja. I ne samo to, čak se i unos vitamina i dodataka, posebno onih koji imaju za cilj povećanje hidratacije i elastičnosti, pokazao kao čudo za Crawford koja ih svakodnevno koristi, ali preporučuje da se uvek prvo obratite lekaru, kako bi izabrao najprikladnije proizvode za vaše telo.

harpersbazaar.it

Pročitajte još

Pročitaj još