Dokumentarac princa Harryja i Oprah Winfrey koji ne smete propustiti

Premijera filma „The Me You Can’t See“ zakazana je za 21. maj.

Dokumentarna serija princa Harryja i Oprah Winfrey koja se fokusira na svest o mentalnom zdravlju ovog meseca biće prikazna na Apple TV +.

Pod nazivom „The Me You Can’t See“, u emisiji će se pojaviti Winfrey i vojvoda od Sussexa, koji će razgovarati o mentalnom zdravlju i emocionalnom blagostanju sa nizom gostiju, uključujući Lady Gagu, Glenn Close, NBA igrača DeMar DeRozana i Langstona Gallowaya.  

Razgovorima koji prevazilaze kulturu, starost, pol i socioekonomski status, cilj serije je da ospori stigme oko mentalnog zdravlja i stavi do znanja gledaocima da nisu sami. Producenti koji stoje iza emisije takođe su se udružili sa 14 „akreditovanih i uglednih stručnjaka i organizacija iz celog sveta kako bi pomogli u rasvetljavanju različitih puteva lečenja“, navodi Apple.

"Sada više nego ikad, postoji neposredna potreba da se sramota oko mentalnog zdravlja zameni mudrošću, saosećanjem i poštenjem", rekla je Winfrey u izjavi. „Naša serija ima za cilj da podstakne taj globalni razgovor.“

"Rođeni smo u različitim životima, odgajani u različitim okruženjima i kao rezultat toga smo izloženi različitim iskustvima. Ali naše zajedničko iskustvo je da smo svi ljudi", rekao je Harry. "Većina nas nosi neki oblik nerešene traume, gubitka ili tuge, što se oseća - i jeste - vrlo lično. Ipak, poslednja godina nam je pokazala da smo svi zajedno u tome, i nadam se da će ova serija pokazati da je snaga u ranjivosti, povezanosti i empatiji - snaga je u poštenju“.

 Pogledajte trejler!

foto:harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još