Nedeljni horoskop od 13. do 19. decembra

OVAN:

Optimizam i želja za avanturom postaće vaše glavne karakteristike ove nedelje. Emotivno intenzivan period je iza vas i sada sa velikim entuzijazmom prelazite na teme koje vam više prijaju. Pojedini pripadnici ovog znaka odrediće jednu, ili možda čak više destinacija na koje će želeti da otputuju, dok će drugi razmišljati o investiranju svog vremena i novca u nova znanja. Ovnovi koji planiraju da svoje poslovanje prošire i na internacionalno tržište imaju podršku neba do kraja januara 2022.

BIK:

Susret sa svojom mračnom stranom i podsvešću i strahovima koji samo povremeno isplivaju na površinu sada postaje intenzivniji. Faza transformacije koju bi trebalo da prođete je sada tek u začetku. Biće potrebno da još neko vreme posvetite sređivanju svojih emocija koje ste nekada morali da stavite u drugi plan, jer se to u datoj situaciji činilo kao najbolje rešenje. Ne morate kroz sve prolaziti sami, jer podršku najbliskijih prijatelja već imate.

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Došao je i taj trenutak kada ćete više vremena posvetiti sebi, svojim principima i velikim životnim ciljevima. Mnogi će biti iznenađeni vašom distancom i ozbiljnošću, ali ovo će za vas biti odličan period pripreme i uvoda u 2022. godinu. Za Blizance koji nisu regulisali svoja zaduženja period od ove nedelje pa do kraja januara predstojeće godine može biti krucijalan. Pre potpisivanja bilo kakvog ugovora, plaćanja i popunjavanja priznanica otvorite četvoro očiju, jer se neka greška lako može potkrasti.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Pročitaj još