Nedeljni horoskop od 20. do 26. decembra

OVAN:

Približava se kraj ovoj godini i praznici vam donose opuštajuću atmosferu nakon nekoliko intenzivnih nedelja zbog kojih ste zaista zaslužili predah. Vaše polje socijalizacije i druženja je aktivirano i sve više vas privlači druženje sa ljudima koji su slični vašem senzibilitetu. Pojedini Ovnovi mogu osetiti da je nešto drugačije u njihovom odnosu sa parterom, ali doneti zaključak sada je preuranjeno. Dajte vremena situaciji da se razvije.

BIK:

Kraj godine vas može zateći kako sumirate utiske i ozbiljno razmišljate o tome šta je moglo biti, a nije, šta se dogodilo, a možda nije trebalo. Kontempliranje nad trenutnom situacijom vam može pomoći da postavite nove strategije, ali ne uzimajte preozbiljno dešavanja nad kojima nemate kontrolu. Već nekoliko godina prolazite kroz niz transformacija i vaše lične vrednosti su se drastično promenile. Ovo može uticati na vaše odnose sa bliskim ljudima.

Mesečni horoskop za DECEMBAR 2021.

BLIZANCI:

Možda ćete pronaći sebe kako koračate kroz teritoriju koju do sada niste upoznali i susrećete se sa situacijama u kojima nećete odmah znati kako da reagujete. Neko od vama bitnih osoba može prolaziti kroz krizni emotivni period i sada se od vas očekuje da budete neko ko će preuzetu kormilo. Mnogo toga se i kod vas odvoja na mnogo dubljem – skrivenom nivou, zbog čega ćete poželeti da maksimalno pojednostavite stvari.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto: Pexels

Pročitajte još

Pročitaj još