Nedeljni horoskop od 4. do 10. oktobra

OVAN:

Pred vama je nedelja koja će vam doneti pojačane socijalne aktivnosti, ali i pojačan stres na tom polju. Ma koliko se vi trudili da budete korektni i strpljivi, neogdovornost, kašnjenja i greške drugih ljudi su nešto što nećete tolerisati ovog puta. Imajte na umu da vašoj brzini delanja malo ko može prići i da stres koji osećate sami sebi prouzrokujete. Neko sa kim su vam se putevi razišli može se pojaviti u želji da izravna račune.

Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

BIK:

Od ove nedelje možete očekivati popunjen raspored i dovođenje u red mnogih životnih polja. Projekti na kojima radite donose pozitivne rezultate i kritike nadređenih. Napetost na poslu neće nužno uticati na vas, samo je bitno da se povučete kada osetite da je neko na ivici pucanja. Mogu se pojaviti nove prilike za zaradu, a novac koji očekujete može stići već u toku ove nedelje.

BLIZANCI:

Sve novine koje biste želeli da započnete odložite za nekolilo nedelja, preferabilno za drugu polovinu oktobra. Sva je prilika da ćete morati da počinjete više puta ispočetka ono na čemu budete radili, zato sada iskoristite energiju da dovršite neke stvari koje uredno čekaju da budu zaokružene u jednu kompaktnu celinu. Porodica može očekivati da se više angažujete oko doma, pritisak je utoliko veći ako ste dali svoje obećanje koje sada želite da odložite na neodređeno.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Pročitajte još

Pročitaj još