Nedeljni horoskop za period od 04. do 11. jula

Šta nam donosi još jedna vrela nedelja pred nama pročitajte u nastavku...

OVAN:

Vaša energija je na izmaku i za vas počinje period u kom je potrebno da drastično usporite svoj tempo. Za početak razmazite malo sebe i uživajte u onim stvarima koje čine da se osećate dobro. Mnogi Ovnovi će intenzivnije razmišljati o novcu i sticanju istog, dok će pojedini predstavnici ovog znaka uvećati svoju dobit ili pronaći za sebe isplativiju poslovnu ponudu. Mirniji period na ljubavnom planu daje vam priliku da uživate u životu punim plućima.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL

BIK:

Planeta akcije i energije ulazi u vaš znak, a to donosi veliku promenu na polju emotivnog i poslovnog partnerstva. U proteklih nekoliko meseci partner je imao stresniji i intenzivniji period što je uticalo i na vašu komunikaciju, ali od ove nedelje zvezde su na vašoj strani, i što je još važnije, vi ćete imati moć da situaciju okrenete u svoju korist. Do kraja nedelje pojaviće se i sjajne mogućnosti za partnerstvo i saradnju, kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Ugrabite svoju sreću.

BLIZANCI:

Na samom početku nedelje okrećete svoj fokus ka finansijskom sektoru, porodici i privatnosti. Racio je potisnut od strane emocija, pa ćete sada sve akcije i odluke donositi na osnovu emotivnog impulsa. Ovo će biti povoljan period u kom ćete otkriti kako se zaista osećate u svojoj koži, a unutrašnji kompas daće vam nesumnjivo prave smernice. Finansijska sigurnost postaje imperativ, a dobre odgovore na pitanja ovog tipa možete pronaći u svom bliskom okruženju.

Astro prognozu za ovu nedelju možete pročitati u našoj redovnoj astro rubrici na linku, a tu vas čekaju i dnevni, mesečni i godišnji horoskop, koji je za vas pripremila naša astrološkinja Gordana Antić.

Foto; Pexels

Pročitajte još

Pročitaj još

Vikend astro od 22. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Nedeljni astro od 18. do 24. jula

Šta su vam zvezde zapisale za nedelju pred nama otkriva vam naša astrološkinja Gordana Antić.

Vikend astro od 15. do 17. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

Nedeljni horoskop od 11. do 17. jula

Šta nam donosi još jedna vrela nedelja pred nama pročitajte u nastavku...

Vikend horoskop od 01. do 04. jula

Šta su vam zvezde zapisale za vikend pred nama pročitajte u nastavku...

STRELAC astro za leto 2022.

LJUBAV: Proleće je za vas počelo obećavajuće, ako ste slobodni neko ko je vredan vaše pažnje pojavio se na radaru. Ukoliko niste sigurni kako da priđete ovoj osobi, pustite da vreme učini svoje, a tokom jula krenite u akciju, jer će vas zvezde podržati u svemu što naumite na emotivnom planu, ista situacija nastavlja se i u avgustu. Ukoliko ste zauzeti i nameravate da pravite planove za budućnost, zahvaljujući Jupiteru u Ovnu koji koji je počeo da pravi trigon sa vašim natalnim Suncem još sredinom maja, stvari su počele da se stabilizuju, a planovi za budućnsot se polako nižu, pogotovo tokom jula i avgusta. Ovo će biti dva odlična meseca za utvrđivanje mogućeg datuma venčanja, zvaničnu veridbu, početak zajedničkog života ili preseljenje u novi dom. Najkomplikovaniji period za održavanje veze biće onaj koji se odnosi na sam kraj leta i mesec septembar kada je Venera u tranzitu u Devici, ali će ovaj tranzit osetiti samo parovi u ozbiljnoj krizi. POSAO: Posmatrajući novi tranzit Jupitera koji je ovog proleća ušao u Ovna nakon otprilike 12 godina, konačno je došlo do prosperiteta zahvaljujući kojem budućnost konačno posmatrate sa mnogo više entuzijazma, koje u vama budu poverenje da se sreća naposletku ipak smeši onima koji to zaista zaslužuju, a ako je neko zalsužio sreću to ste onda vi. Za vas leto nije vreme žetve, već period kada se seje. Ovo je vreme kada bi trebalo da se udare temelji nekim velikim projektima, da se otpočne sa realizacijom ideja koje dokraja godine imaju pun potencijal da se ostvare. Dakle, leto će biti fundamentalno po pitanju karijere, te je savet zvezda da se ne opuštate previše, da ne uzimate veliki broj dana godišnjeg odmora, već da naporno radite ne biste li postigli ciljeve. Sa početkom proleća mnogi od vas su gotovo sigurno osetili snažnu želju da promene posao, oblast u kojoj rade ili čak grad u kome žive. Morate dati oduška ovoj primarnoj potrebi za promenom i kretanjem, već raditi polako i dosledno na ostavrenju cilja koji će se realizovati krajem godine.