Ovi horoskopski znaci nikada neće imati seks sa bivšim

Da li ste na listi?

Petak je veče i izašli ste ste sa prijateljima. Vi ste slobodni. Osećate se dobro u svojoj koži. A onda, niotkuda, naletite na bivšeg. Šta radite?  Za neke ljude je seks sa bivšim osobama potpuno bezopasan. Drugima će verovatno naneti još više bola i tuge od trenutka razdvajanja. Ali ako ste jedna od onih osoba koja određene lekcije nauči iz prve, onda ste verovatno jedan od sledećih znakova koji nikada neće imati seks sa bivšim.

Ovan

via Gfycat

Ovan je uvek prijateljski raspoložen prema drugima. Ali Ovnov ego je krhkiji nego što biste mogli da shvatite. Čak i kada se veza završi sporazumno, posle te razdvojenosti oni više nisu zainteresovani, čak ni za besmisleni razgovor. Za Ovna „neuspele veze“ znače neuspeh i svako podsećanje na to nije dobrodošlo.

Lav

Baš kao i Ovan, i Lav je ponosan na svoju reputaciju i neće dozvoliti da se ponovo oživi veza sa bivšim. Lav je osvetoljubiv. Možda će živeti za skandal, ali nikada neće rizikovati svoj javni imidž zbog bivšeg.

Škorpija

via Gfycat

Uvek je kasno da se izvinite Škorpiji, jer ovaj znak nikada ne može da savlada gorčinu i oprosti vam. One koje Škorpija socijalno i erotski „precrta“ ne vraćaju se u njihov život. Seks za jednu noć može biti zabavan, ali za ovaj određeni znak nije dozvoljeno da se ponovo umešaju u nešto što je gotovo.

Jarac

Razumni Jarčevi imaju tačno nula prostora za nestabilnost u svom pedantno organizovanom životu. Uvek žele da znaju šta će uslediti, a pojava bivšeg može imati potpuno neočekivane posledice. Jarac traži partnera s kojim može da gradi budućnost, a ne da se vraća na prošlost, pa je za njega seks sa bivšim jednostavno gubljenje dragocenog vremena.

Pročitajte još

Pročitaj još