Zavirite u aprilski broj magazina Harper's BAZAAR

Model: Polina Horsh

Fotografije: JUANKR

Stajling: Marko Mrkaja

Šminka: Aurelia Liansberg 

Frizura: Asami Maeda 

Haljina: Giambattista Valli Haute Couture

Želja vs. mogućnosti… Pitanje koje se nameće neprestano. Ali… ako se samo pitamo da li su nam želje veće od mogućnosti nikada nećemo realizovati nijednu. A želje su ostvarive, samo treba mnogo želeti i još više raditi na njihovom ostvarenju. Harper’s BAZAAR stvara želju za lepim stvarima, želju da se slede snovi (i ostvare), želju da se inspirišemo uspešnim ljudima, da budemo inovativni… Naslovnica aprilskog broja je naša želja da pokažemo da je haute couture večna tema i želja za posedovanjem svake trendseterke.

A inspirisali su nas Stefan Milenković, virtuoz svetskog glasa koji je gost naše Playliste. 

Fotografija: Nebojša Babić 

Razgovarali smo i sa Majom Đorđević, slikarkom koja izlaže širom sveta, a živi u Londonu. Otkrijte kako izgleda jedan njen radni dan i zašto obožava žurke i Tabi Margiela čižme. 

Fotografija: Privatni album 

U aprilskom broju ugostili smo i Andresa Reisingera, digitalnog umetnika, argentinskog porekla koji živi u Barseloni, čiji su radovi poslednjih dana prepravili Instagram.

Fotografija: OUIDXB

Čitajte i intervju sa Galom Borović, koja pažljivim spajanjem referenci urbanog života i clubbing scene sa elementima etno kulture, kreira sopstveni vizuelni narativ i oduševljava progresivnim pogledom na estetiku, ekskluzivni intervju Sir Jamesa Dysona, osnivača i predsednika kompanije Dyson, kao i sa kreativnim direktorom modne kuće Schiaparelli, Danielom Roseberryjem. 

Neka ovaj broj bude vaša inspiracija. Sanjajte velike snove i ostvarujte ih! 

Pročitajte još

Pogledajte arhivu